2024. április 9., kedd

Fehér farmerdzseki / FashionForYou /

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy igazán divatos és nőies farmerdzsekit mutathatok be nektek a FashionForYou webshop jóvoltából. 

👉 https://www.fashionforyou.hu/ 👈

Hirtelen berobbant a gyönyörű tavaszias időszak, ezért nekem is megjött a kedvem a gardróbom frissítéséhez. 

A hétköznapokon leginkább pólót, inget és farmert szoktam viselni, de néha unalmasnak érzem ezt a kombinációt és áhítozok egy extrább ruhadarabra, amely feldobja a szettemet.

Ezért esett a választásom a fehér farmerdzsekire. A farmerdzseki sosem megy ki a divatból, ezért tökéletes választás beszerezni legalább egyet a ruhatárunkba. Remekül lehet kombinálni, hiszen fantasztikusan mutat egy pólóval és farmerrel, de akár egy csinosabb egybe ruhával is viselhetjük. 

A FashionForYou webáruház kínálatában többféle farmerdzsekit megtalálhatunk, különböző színekben és fazonban. 

Az én választásom most egy klasszikus vonalvezetésű, letisztult stílusú, fehér farmerdzsekire esett. 

👉 https://www.fashionforyou.hu/Farmerdzseki-Feher-XL 👈 

A márkája Victoria Moda, amely egy olyan márka, ami egyre több helyen megtalálható szerte az országban. A divatos, elegáns ruháktól egészen a sportosabb ruhadarabokig találhatunk a kínálatukban nőies ruhákat. 

Nagyon izgultam, hogy milyen lesz a termék élőben, illetve azért is, hogy megfelelő legyen a méret számomra. 

Igazán kellemesen csalódtam, hiszen a dzseki gyönyörű szépen és alaposan be volt csomagolva, így tökéletes állapotban érkezett meg hozzám. A gondos és figyelmes csomagolásért hatalmas pacsi jár a Fashion for you csapatának! 

A méretet a mérettáblázat segítségével választottam ki és tökéletes lett. Nagyon elégedett vagyok a dzsekivel minden szempontból. 

Kifejezetten tetszik a farmerdzseki egyszerűsége, hiszen így remekül lehet kombinálni különböző stílusú ruhadarabokkal. 

Normál szabású dzseki és gallérral van ellátva, amely elegánsabbá teszi a megjelenését. 

Ezüst színű gombok találhatóak rajta, így remekül illenek hozzá a színben harmonizáló és hozzá passzoló, ezüst színű ékszerek és órák. Díszítésként mindkét oldalán található egy díszzseb is. 

Az anyaga nagyon rugalmas, ezért kényelmes viseletet nyújt akár egész napra. Viselhetjük a hétköznapokon, munkába, iskolába vagy akár egy randira is teljesen megállja a helyét egy csinos ruhával. 👗 

Használati utasítás: 

- Géppel mosható maximum 30°C

- Nem fehéríthető 

- Vasalás maximum 110°C 

- Tilos a vegytisztítás 

- Szárítógépben nem szárítható 

Outfit tippek:

(Forrás: Pinterest)

A hétköznapra én farmerrel és egy egyszerű pólóval viselném. A póló lehet egyszínű, mintás vagy akár csíkos is. Remekül fog mutatni a fehér farmerdzsekivel.

A fehér sneaker tökéletes választás lehet hozzá és persze ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem. Mivel én a hétköznapokon a munkám miatt legfőképpen hátizsákot szoktam viselni, ezért most is egy praktikus és divatos hátitáskát választottam. A napsütéses időben pedig remekül tud jönni a napszemüveg is. 

(Forrás: Pinterest)

Ahogy a fentebbi sorokban már említettem, akár különlegesebb alkalmakra is felvehetjük a fehér farmerdzsekit. Egy csinos ruhával már is más lesz a megjelenésünk. A kényelmesség fontos, ezért a fehér sneakert vagy tornacipőt egy nőiesebb ruhával is nyugodtan felvehetjük. Kiegészítők terén engedjük szabadjára a kreativitásunkat. A nyárias időben jó választás lehet egy szalmatáska vagy egy csinos crossbody. 

Összeségében én nagyon elégedett vagyok a dzsekivel, mert jó minőségű, divatos és kényelmes is egyben. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki egy csinos és jól kombinálható farmerdzsekit szeretne! 

Victoria Moda 

A Victoria Moda divat márka kreatív, független, intelligens és trend tudatos nőknek kínál divatos ruhadarabokat, akik szeretik személyiségüket és nőiességüket a stílusukkal kifejezni. 

Inspiráló termékeket találhatunk a kínálatukban megfizethető áron. Törekednek arra, hogy a legutolsó trendek darabjai mellett a legfontosabb alap darabokat is biztosítani tudják a jól öltöző kedves vásárlóknak. Szerintük a divat több, mint az, ahogy öltözködünk - arról is szól, hogy magabiztosan kifejezzük általa, hogy kik is vagyunk igazából! 

Az oldalt a Penna-Office Kft. üzemelteti. A cégről tudni kell, hogy több mint 15 éve kapcsolódott be az elektronikus kereskedelembe.
A Penna-Office Kft. 100 % magyar tulajdonban lévő vállalkozás.
2021-ben egy pohár bor mellett a cég tulajdonosai arra a konszenzusra jutottak, hogy egy régi álmot megvalósítva újabb portfólióval bővítik cégük tevékenységét.
 
 
Hogy kik is vagyunk?
A FashionForYou egy olyan márka, ami a kényelmes és divatos szettek mellett az egészséggel is törődik!
Éppen ezért VITALITÁS menüpontunkban különféle kollagénporokat, étrendkiegészítőket, jóga kellékeket, és egyéb olyan terméket találhatsz, ami az egészségedet szolgálja!
Ha a FashionForYou jut az eszedbe, akkor ne csak ruhákra gondolj!
Kiegészítőkkel és sportoláshoz szükséges kellékekkel is szemezhetsz termékkínálatunkban, mint például derékmelegítő, kesztyű, sporttáska, divatos táska, övek és fitnesz és jóga eszközök.
 
Mi jellemez bennünket?
Mindig a vásárlóink érdekeit nézzük! Éppen ezért igyekszünk minden rendelést és vásárlást a lehető leggyorsabban kézbesíteni, hogy ne kelljen sokat várni az érkezésére. Gyors és megbízható szállítással dolgozunk, a rendelés felvételétől számítva akár 1-2 napon belül is kézhez kaphatod a rendelésed, 20 000 Ft-tól pedig ingyenesen házhoz visszük terméked
Minden termékünk készleten van, vagyis azonnal megvásárolhatóak és nincs várólista! Nem kell előrendelned vagy feliratkoznod a termék lefoglalása miatt, azonnal tudjuk küldeni a csomagot!
 
Oldal célja: 35-45 éves hölgyeknek divatos de nem a minden sarkon szembe jövő egyedibb ruhákat és termékeket szeretne árulni. A korosztálynak megfelelő trendi kiegészítőkkel, vitaminokkal.
 
Általános leírás:
Törekszünk arra, hogy az oldalon egyedi stílusú, divatos, jól kombinálható ruhákat áruljunk. Amelyek nem jönnek szembe minden sarkon (nem egy fast-fashion áruház kollekcióját követjük)
A divat mellett a mai nők számára fontos vitaminokat, illetve kollagént is árulunk jó áron.

Ha jó minőségű, divatos és megbízható trendi ruhadarabot szeretnél vásárolni, illetve fontos számodra az egészséges életmód, válaszd bátran a Fashion For You online webshopot! 

👉 https://www.fashionforyou.hu/ 👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱