2017. május 19., péntek

🌸 Bitó és Borostyán 🌸

Hamarosan meg fog jelenni Böszörményi Gyula: Bitó és Borostyán című könyvecskéje, amely az Ambróczy báró eseteinek  3.5 része lesz.

Várható megjelenése 2017 nyara. Kb. a könyvhétre már meg fog jelenni.

A borítóját sajnos nem tudom veletek megosztani, mivel még nem került nyilvánosságra.
Viszont az jó hír, hogy ennek a regénynek is kedves, Magocsa-Horváth Évi késztette el a külsejét, úgy, hogy egészen biztos vagyok benne, hogy a Bitó és Borostyán borítója is nagyon szép lesz. :)

Ha az előző kötetekből indulunk, a külsején ismét a fehér szín fog dominálni, míg a címen pedig a vörös. Nekem ennek a kettő színnek a kompozíciója nagyon tetszik. Egyedi, elegáns, egy kicsit vintage hatású, így nagyon illik magához a történethez.

Ez a történet az Ármány és kézfogó ideje alatt játszódik. Főszereplője Mili kisasszony, akinek egyedül kell majd megoldani egy ügyet.

Fülszöveg:
1900. december 9-én este a Keleti indóházból útra kel az 502-es Budapest–Predeal–Bukarest vonalon közlekedő éjszakai járat, hálókocsijában a híres magánzó detektív, Ambrózy báró tanítványával, Hangay Mili kisasszonnyal, akit szigorú mestere épp száműzetésre ítélt a székesfővárosból. A fényűző, első osztályú kocsikban csupa előkelő, jómódú, kiváló modorú hölgy és úr utazik, akik legrémesebb álmaikban sem gondolnák, hogy mire megérkeznek, az egész Monarchiában csak úgy emlegetik majd az 502-es járatot, mint „a fagyos éjszakában száguldó véres szerelvényt”.
Az új Ambrózy-történet az Ármány és kézfogó című regény idejében játszódik, és Hangay Mili kisasszony első önállóan felderített bűnügyét meséli el.

Ez a spin-off rész 96 oldalas lesz.
Egy kicsit csalódott vagyok, hogy ily kevés az oldalszáma, viszont egyben nagyon örülök, hogy újra olvashatom Mili kalandjait. :)

A negyedik rész írásához sok sok szeretet küldök Önnek, Böszörményi Úr! :)
Nagyon nagyon várom már, hogy folytathassam a történet olvasását, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :D







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱