2017. május 15., hétfő

Jennifer L. Armentrount: Origin (Luxen 4.)


Jennifer L. Armentrout: Origin (Luxen 4.)


Író: Jennifer L. Armentrout
Cím: Origin (Luxen 4.)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Könyv megjelenése: 2014
Könyv terjedelme: 432 oldal

Hány sütit érdemel?
🍪🍪🍪🍪🍪


Fülszöveg:
Felperzseli a világot, hogy megmentse a szerelmét...
Daemon bármit megtenne, hogy visszakapja Katyt.
Sikeresen behatoltak Mount Weatherbe, ám az akciónak katasztrofális vége lett. Katy elszakadt tőlük. Elvették. Daemon számára most minden arról szól, hogyan lehetne megtalálni.
Söpörje el, aki az útjába áll? Nem kérdés.
Perzselje fel az egész világot, hogy megmentse Katyt? Boldogan.
Tárja fel az emberiség előtt, hogy idegenek élnek közöttük? Örömmel.
Katy számára csak a túlélés marad.
Ellenségektől körülvéve az egyetlen, amit tehet, ha alkalmazkodik a helyzetéhez. Még a Daedalusban sem mindenki őrült… de a csoport céljai rémisztőek, és amit elárulnak, az felzaklatja Katyt. Kik az igazi rosszak? A Daedalus? Az emberiség? Vagy a luxenek?
Ők ketten együtt bármivel szembenéznek.
A legveszedelmesebb ellenség azonban mindig is jelen volt. Amikor kiderül az igazság, és a hazugságok fala összeomlik, melyik oldalra kerül majd Daemon és Katy?


Itt tudod megrendelni ->


Ez egy fantasztikus rész volt! Odáig vagyok érte. Az Origin, a negyedik rész nem szenved hiányt akcióból és romantikából sem.
 - - -
A történet ott folytatódik, ahol a harmadik rész abba maradt. Katyt elrabolja a Daedalus. Kísérleteket végeznek rajta, majd pedig arra kényszerítik, hogy harcoljon a hozzá hasonló hibridekkel. 
Daemon bármit megtenne azért, hogy kiszabadítsa őt, szó szerint bármit. Luc, a különös "gyerek maffiavezér" lesz a segítségére. Daemon elindul, hogy meg mentse Katyt. A terve része, hogy a Daedalus elkapja őt is, mert csak így tudja megszerezni azt a bizonyos dolgot, ami Lucnak kell. 

Katy nagyon erős lány. Nem gondoltam volna róla, hogy ennyire talpraesett és "normális" lesz még ezek után is, amit tettek vele. 
Daemon bunkósága majdhogy nem eltűnt. Előtérbe került a védelmező, bátor énje. Bármit megtenne a szeretteiért.

"Azt hittétek, meg tudtok állítani? - Az erőm kirobbant, Dawson háta mögött az ajtóba csapódott, leszakítva azt a zsanérjairól. - A világot is felégetném, hogy megmentsem őt!"


- - -
Az egész történet az első laptól kezdve az utolsóig izgalommal teli volt! Nem akartam, hogy vége legyen, de egyben nagyon is kíváncsi voltam, hogy mi fog belőle kisülni ..Hát igen tipikus könyvmoly probléma. :D

Ami  legjobban tetszett benne, hogy Daemon szemszögéből is olvashatjuk több fejezeten át a történéseket. 
Megtudhatjuk, hogy mennyire is szereti Katyt, bár ezt már az előző részből is leszűrhetjük, csak éppen szavakkal nem mondta ki idáig, hogy mit is érez. 
De ideje volt, hogy bevallja. Igaz, hogy csak egy szó, de annál többet jelen annak akinek mondjuk/érezzük. Legalább is én így gondolom. 😌
 - - -

Új szereplő is be fog mutatkozni, aki nem más a Daedalus egyik katonája, Archer.


Ne ítéljétek el őt túl hamar, amiatt, hogy kinek dolgozik. De nem részletezem, mert nem szeretném elrontani az olvasói élményeteket. 
-Archernek neveznek.
-Ez a neved?
-Ezzel jöttem világra.
- - -

Ajánlom e nektek?
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti az izgalmasabb Young Adult regényeket! 

Borító: 5/5* 
Fülszöveg: 4/5
Történet: 5/5*
Kedvenc szereplőm: Daemon, Katy
Kedvenc idézetem: 
"A fényem rózsás csillogást kölcsönzött arcának. Szépséges volt, én pedig olyan nagyon, kétségbeesetten szerelmes . . . "


 Heni :) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱