2017. június 24., szombat

Kylie Scott: Lead - Szóló (Stage Dive 3.)

Kylie Scott: Lead - Szóló (Stage Dive 3.)


Író: Kylie Scott
Cím: Lead - Szóló (Stage Dive 3.)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Könyv megjelenése: 2016
Könyv terjedelme: 440 oldal

Hány sütit érdemel?
🍪🍪🍪🍪🍪

Fülszöveg:
A rock ’n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét megszelídítheti a szerelem?

A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen.

Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, amivel az életében valaha találkozott.

Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?





Egyszerűen imádtam!  Már az első részben éreztem, hogy Jimmy különleges és alig vártam, hogy az ő történetét is olvashassam.
Kifejezetten tetszett, hogy a főszereplő hölggyel, vagyis Lenával lassan haladtak az ismerkedéssel. Elsőként jobban megismerték egymást, majd barátok lettek. Nem siették el a dolgot és nem bújtak egymással ágyba már az első néhány oldalon, mint például a Stage Dive első részében David és Ev. Az ember azt hinné, hogy egy ex kábítószer függő és antialkoholista rock sztár azon nyomban rányomul a szemrevaló segítőjére, de ez egyáltalán nem így van. Sőt, próbálja elnyomni az érzéseit és a vonzalmát Lena iránt, és megpróbál mindent elkövetni az ellen, hogy a lány beleszeressen. Még randit is szervez neki, ami az egyik kedvenc részem volt. :D Az a hármas randi szegény Bennel, nagyon ciki volt, de amikor olvastam jót nevettem rajtuk. :D 
Ne ítéljétek el Jimmyt, amiért néha..na jó nagyon gyakran gyökér módon viselkedik. Higgyétek el, hogy sokkal több ő a lelke mélyén. Ha megismeritek a múltát és a családját, valamint, hogy miken kellett neki átmenni gyermekkorában biztosan megértitek majd, hogy most mit is ecsetelek nektek. 


Ajánlom-e nektek?
Igen! Mindenképpen olvassátok el! Ha ti is szeretitek a rossz fiúkat és a szenvedélyes történeteket, akkor olvassátok el bátran. :)






Borító: 5/4.5 
Fülszöveg: 5/5
Történet: 5/5*
Kedvenc szereplőm: Jimmy 💖, Lena, Ben




Henrietta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱