2018. augusztus 22., szerda

Adidas Superstar 🌌⭐🌟🌠⭐

Sziasztok!
A mai bejegyzésemben szeretném nektek bemutatni az új sportcipőmet, amelyet ti is megvásárolhattok, erre a linkre kattintva a Made in Papp cipőwebáruházban:
Bizonyára ti is ismeritek a híres és közkedvelt Adidas Superstar cipőt, ám ha esetleg ez még sem lenne így, mesélnék nektek is kicsit róla. 
Az Adidas Superstar cipő 1969-ben jelent meg, amelyet eredetileg röplabda cipőnek szántak, ennek ellenére még is kosaras cipőként lett közkedvelt. 
Az egyedisége miatt hamar népszerűver vált a sportolók között. Az NBA 2/3-a viselte rendszeresen ezt a cipőt. A későbbiekben a híres amerikai hip-hop bandák is nagy rajongói lettek, mint például a Run D.M.C. A banda annyira megkedvelte ezt a cipőt, hogy nem csak a hétköznapokon viselték, hanem a színpadon is. Sőt, az egyik daluk is róla szól. 
Hát igen...ők is odáig voltak az Adidas Superstarért! :)
Az idő elteltével már nemcsak a rapp világában volt népszerű, hanem a rockerek között is. A Limp Bizkit frontembere, Fred Durst is nagy rajongója volt a márkának. Ahogy a sztárok is bebizonyították, a Superstar cipő minden stílushoz passzol és igazán egyedi külsőt tud kölcsönözni a viselőjének.
Nagyon jól tud mutatni sportosabb és lazább ruhákkal. Egy farmerrel, pólóval és dzsekivel párosítva már is kaphatunk egy igazán vagány és stílusos öltözéket.
Legyen szó akár csőfarmerről vagy lazább, boyfriend stílusú farmerről, egészen biztos, hogy jól fogunk kinézni. Mind amellett, hogy stílusos, nagyon kényelmes is. Ajánlott szélesebb lábfejjel rendelkező nőknek és férfiaknak is, hiszen a cipő kialakítása lehetővé teszi, hogy a láb kényelmesen elférjen és nem érezzük ezáltal kényelmetlenül magunkat a viselése közben.
A cipő felső része bőrből készült, így könnyen tisztán tartható és esősebb időkben is bátran hordhatjuk, hiszen megbízható és egészen biztos, hogy nem fog beázni. Személy szerint én a bőrcipőket kedvelem leginkább, mert számomra eddig nem okoztak csalódást. Az Adidas, mint márka pedig az egyik kedvencem, mert minőségi és megéri az árát, hiszen sok-sok éven át hordhatjuk a termékeit, amelyek igen strapabíróak is egyben.
Nagyon tetszik a fekete és az arany kombinációja. Egyszerű, ám még is felhívja magára a figyelmet. A színéből adódóan pedig elképesztően sok szuper outfitet lehet vele alkotni. Egy fekete farmerrel, egy pólóval és farmerdzsekivel is nagyon jól tud mutatni. De akár egy csinosabb blúzzal is igazán remek stílust tud kölcsönözni.
A cipő belseje párnázott textilből készült, ami biztosítja a kényelmes viseletet akár egy rohangálós napon is.
A talpa varrott, ezért sok éven át hű lábbelink lehet.

Hogy miért ajánlom nektek a Made in Papp cipőwebáruházat?

⭐ Kiváló minőségi cipőket vásárolhattok náluk!
⭐ A legnagyobb márkák kínálatából választhattok magatoknak cipőt. Pl.Adidas, Nike, S.Oliver..
⭐ Megbízhatóak!
⭐ Nem csak a webáruházukból rendelhettek, hanem meglátogathatjátok a boltjukat is -> Szeghalom, Tildy u.13

Csak ajánlani tudom nektek a Made in Papp cipőwebáruházat! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱