2018. szeptember 18., kedd

Cica mintás csésze szett 😍🐱🐈

Sziasztok!
A napokban érkezett meg hozzám a Purrycat-től ez a nagyon aranyos és szép, cica mintás csésze szett! 🐈
Köszönöm szépen PurryCat! 
~
Minden évben izgatottan várom az őszt, ugyanis ez a kedvenc évszakom. Nagyon szeretem a hűvös és borongós időjárást. Szeretek ilyen időkben a természetben lenni. De természetesen, amit még jobban szeretek az őszben azaz, hogy bekuckózhatok a szobámba egy csésze forró teával és egy igazán jó könyvvel. 
~
Mindig is szerettem a szép bögréket, így nagyon megörültem mikor a PurryCat oldalán ráleltem erre a csodás kis szettre. :)
Nagyon tetszik a letisztultsága és a kidolgozottsága. A cicák gyönyörűek rajta. Ami nagyon tetszik még benne, hogy a bögrén található egy kis fehér bojt is. 
A szett egy bögrét tartalmaz, amelynek a mérete pont megfelelő. Nyugodtan tudunk belőle inni teát, kávét és capuccinot is. A bögre nagyon jó minőségű. Ráadásul mosogatógépben és mikróban is használható. Ajándéknak is tökéletes lehet. Én úgy gondolom, hogy bármely családtagunk vagy barátunk nagyon örülne neki.
Ha pedig egy vendégünket kínálunk meg például teával ebben a csészében, biztosan fogunk kapni jó pár bókot, hogy milyen mutatós darab. Én magam is kaptam dícséretet, hogy milyen szép, új bögrém van. A húgom pedig odáig van érte! :) 
~
A szett tartalmaz még egy kis tányért is. Gyönyörű szép ő is. Nem csak teázáshoz tudjuk őt felhasználni, hanem például sütizéshez is. Előnye neki is, hogy használhatjuk mosogatógépben és mikróban is. Annyira szép a mintája, hogy nem tudok vele betelni. 
~
A csésze és a kistányér egy díszdobozban rendelhető meg. Ez a díszdoboz is cica mintás és a tetején található egy masni. Nagyon praktikus ez a doboz, hogy ha ajándékba szeretnénk adni a szettet. Nem kell foglalkoznunk a csomagolással, hiszen már így egy tökéletes ajándék lehet bárki számára. De ha saját magunknak szánjuk a szettet, akkor több dologra is feltudjuk használni a dobozt. Én például az ékszereim tárolására fogom használni. :)
A szállítás zökkenőmentesen ment. A csomag két munkanap alatt ide ért. A termék be volt csomagolva egy zacskóba és ezenkívül buborékfólia is védte a szállítás során. Én nagyon megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is, így bátran tudom nektek ajánlani a PurryCat oldalát. :)
~
~
A csésze szettet itt tudjátok megrendelni, amelynek az ára 2990.-
~
PurryCat

Mert imádjuk az állatokat! A cicák után pedig egyenesen rajongunk! 

A PurryCat shopjában sok szuper terméket találhattok. Mint például: -ruha, -ékszer, -párna, -bögre, -lakásdekoráció. 
Természetesen nem csak a gazdikra gondoltak, hanem a cicákra is. A cicátoknak is tudtok az oldalról rendelni takarót, játékokat és még sok mindent. 
Számomra azért vált nagyon szimpatikussá a PurryCat, mert azonkívül, hogy sok szuper cicás tárgyakat árulnak a webshopjukban, segítenek a bajba jutott cicáknak is. 
Befogadják az olyan macskákat és kiscicákat, amelyeket az utcán találnak. Felerősítik őket, szállást biztosítanak a számukra és gazdit keresnek nekik. Ezért nagyon tisztelem őket és ezzel a blogbejegyzésemmel szeretnék én is segíteni a bajba jutott cicáknak. 
A képen Tom és Jerryt láthatjátok. 
Gazdit keresnek!
Nagyon barátságosak és szerető gazdira vágynak. 
A cicák Tökölön tartózkodnak. 
Ha szeretnétek őke befogadni írjatok az alábbi email címre:info@purrycat.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱