2018. október 31., szerda

Kellemes Őszi Idő Book Tag 🍁🍁☔

Sziasztok!
A mai könyv témájú bejegyzésemben a Kellemes Öszi Idő Book Taget hoztam el nektek. Dalma, köszönöm szépen a kihívást! ☺

🍁 Kényelmes pulóver - Végre elég hideg van a meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv képes felmelegíteni? 🍁
Bármelyik Ambrózy kötet. Fantasztikus sorozat és bármikor szívesen veszem kézbe őket. Hihetetlenül kidolgozottak és brilliánsan megírt történetük van, amelyeket mindig csodálkozva olvasok. Szóval ők bármikor képesek felmelegíteni. 
🍁 Őszi viharok - A szél süvít, és az eső esik. Mi a kedvenc könyved vagy műfajod az esős napokra? 🍁
Mint említettem az Ambrózy kötetek, de azon belül a Bitó és borostyán a nagy kedvencem. Kedvenc műfajom az esős időkre a krimi és a történelmi romantikus. De nagyon szereték még fantasy regényeket is olvasni esős, szeles időkben. 

🍁 Hűvös levegő - Ki a legmenőbb szereplő, akivel helyet cserélnél? 🍁
Callie lennék A csábítás kilenc szabályából. Egy szó: Gabriel. 💕 Nem mellesleg Callie egy igazán bátor nő, így szívesen helyet cserélnék vele.
🍁 Forró almabor - Melyik aluértékelt könyvből szeretnéd, hogy a következő szenzáció legyen? 🍁
Jennifer Niven: Veled teljes a világ című könyve szerintem sokkal nagyobb hírnevet érdemelne, mert igazán különleges regény. Minden tini kezébe odaadnám, hogy "Tessék, olvasd el." Elgondolkodtató, de egyben szórakoztató története van.
🍁 Kabát, sál és kesztyű - Az idő hidegre fordul és ideje felöltözni. Melyik a legzavaróbb borító, amit inkább elrejtenél a nyílvánosság elől? 🍁
Barth Baker: Mézeshetek Harryvel című regényének a borítójára csupán annyit tudok mondani, hogy "Ez meg mi??". De most komolyan. Mi az az " izé" a jobb oldalon? 😂
🍁 Sütőtök - Melyik a kedvenc őszi ételed vagy italod? 🍁
Az őszibarackos és citromos tea. 😊 De szeretem még a forró csokit is. Igazából szeretnék újdonságokat is kipróbálni. Viszont a fő kedvencem az őszibarackos tea. 

Köszönöm a kihívást Dalma! 
Kihívottaim: Málnika, Schildkröte, fruzsi829. Ha van kedvetek töltsétek ki ti is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱