2018. október 12., péntek

Pusheen cica párna 😍

Nagyon kedvelem a díszpárnákat, ugyanis remek stílust tudnak kölcsönözni a szobáknak, mindemelett pedig nyugodtan ledőlhetünk rájuk, hogy ha elfáradtunk. És milyen jó érzés egy puha és cuki párnára lehajtani a fejünket, ugye? 😊 Az AjándékJátéktól érkezett meg hozzám a napokban ez a nagyon aranyos Pusheen párna!
~
~
Én a rózsaszínt változatot választottam, de rendelhető még fehérben, feketében, narancssárgában és előrendelhető szürke színben is. 
Nekem mostanában nagy kedvencem lett a világos rózsaszín, ezért is választottam ebben a színben. Sokkal aranyosabbá és vidámabbá teszi a hálószobám légkörét! Ha csak ránézek rögtön jókedvre derít. :)
A párna nagyon puha és kényelmes rajta pihenni. A gyerekek is biztosan szeretni fogják, de remek ajándék lehet olyan felnőttek számára is, akik hozzám hasonlóan odáig vannak az aranyos holmikért.

Pusheen egy duci, szürke lány cica, aki a cukisága melett híres képregény sztár is egyben. Claire Belton és Andrew Duff alkották meg a karakterét. A készítők 2010-ben indították el a webképregényüket az "Everyday Cute" néven, amely magyarul "Mindennapi cukiságot" jelent. Claire és Andrew a képregény főszereplőit saját magukról mintázták. A két szereplő melett egy cica (Pusheen) és egy kutyus az állandó szereplő. A képregény eme kis család mindennapi életét mutatja be humorizálva. 2011-ben Pusheen már külön blogot is kapott, majd híressé vált a nagy világban, mint a duci, szürke és aranyos cica. Biztosan ti is találkoztatok már Pushenn matricákkal, például Viberen vagy Messengeren. 2013-ban Claire Belton, a képregény egyik szerzője kiadott egy könyvet  is róla, amely a "I Am Pusheen the cat" nevet kapta. 
~
Magyarországon is jelent meg róla egy nagyon aranyos színező:
~
Számomra hatalmas öröm és pozitív csalódás volt kibontani a csomagot az AjándékJáték Webáruháztól! Kíváló minőségű terméket kaptam! 😊
Ha szeretnétek egy nagyon klassz ajándékot vásárolni, illetve örömet okozni a szeretteiteknek, nagyon tudom nektek ajánlani az AjándékJáték Webáruházt! 
A kínálatuk közt találhattok plüssöket, ékszereket, kulcstartókat, pénztárcákat, bőröndöket és sok klassz ajándékot! 😉
👉 https://www.ajandekjatek.hu/ 👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱