2018. december 15., szombat

"A mi szerelmünk" - egyedi kézműves vintage esküvői scrapbook album

Számomra gyönyörű ez a vintage stílusú srapbook. Nagyon tetszik az egyszerűsége és a részletes kidolgozása. Egy örök emlék lehet, amelyet bármikor szívesen vesz kézbe az ember még több tíz év múlva is, ha egy kicsit nosztalgiázni szeretne. Eltudom képzelni, hogy idősebb koromban sok szeretettel és büszkeséggel mutatom meg a közös emlékeinket rólam és a páromról, az gyermekeinknek és az unokáinknak.
Az album papírjai és díszei is egyben régies hatást keltenek. Személy szerint én nagyon kedvelem a régiségeket és a vintage stílusú tárgyakat/kiegészítőket, ezért már az első pillanatban is rabul ejtett a scrapbook kinézete.
Az oldalai és a fotókeretei tintázva vannak, illetve Judit a scapbook készítője helyenként tépte és érdesítette a lapokat.
Különböző anyagokkal lett díszítve az album. Többek között: - selyem, - csipke, - fém, - műanyag. Ezek a kiegészítő elemek tökéletesen harmonizálnak egymással. Az album felépítése keretes. Az első oldalakon a házaspár közös fotóit lehet elhelyezni. Majd külön rész jön a menyasszony és a vőlegény számára. Végül pedig az utolsó oldalak ismét a házaspár közös fotóit őrzik.
Ezen a videón pedig részletes megtekinthetitek ezt a csodálatos esküvői scrapbookot! ❤
Erre a linkre kattintva megrendelhetitek a terméket: https://egyeditermekek.com/home/93--a-mi-szerelmunk-egyedi-kezmuves-vintage-eskuvoi-scrapbook-album.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱