2019. június 14., péntek

Anekke pénztárca | Lili ékszer |

Sziasztok!

A mai bejegyzésemben egy különleges kiegészítőt szeretnék nektek bemutatni, amely a napoban érkezett meg a Lili ékszer webshoptól. Köszönöm szépen Lili ékszer! 😊
Akik régebb óta olvassák a blogomat, azoknak már biztosan feltűnt, hogy kedvelem az egyedi és különleges kiegészítőket. A stílusom hétköznapi és teljesen átlagos, de a kiegészítők viselésében szeretek más lenni, mint a többiek. Ha ti is hasonló személyiségek vagytok, biztosan odáig lesztek az Anekke pénztárcáért!
Izgatottan vártam az új pénztárcámat és azt, hogy nektek is bemutathassam blog bejgyzésként. A csomag 2 munkanap alatt nálam volt és a csomagolás is tökéletes volt, mert egyáltalán nem sérült meg a termék. A Lili ékszer Webáruház nagyon figyelmes volt a csomagolással szemben is, hiszen a doboz ki volt bélelve több bubis fóliával is. Ez mindenképpen pozitívum a webáruház részéről. 
Amikor kibontottam a csomagot nagyon megörültem, hiszen a pénztárca egy szép díszdobozban volt elhelyezve. Ez a doboz azonkívül, hogy szép, később is felhasználhatjuk például ékszer tárolásra. 
A díszdobozon belül pedig egy selyempapír is taláható volt, amely méginkább elegánsabbá tette az összhatást és engem teljesen le vett a lábamról és biztos vagyok benne, hogy bárki nagyon örülne egy ilyen igényesen kialaított ajándéknak. Születésnapra, névnapra tökéletes ajándék lehet. Ha szeretnétek akár rá is írhatjátok a dobozra, hogy kitől kinek ajándékozzátok a pénztárcát. 
A képen is gyönyörű volt a pénztárca, de élőben még fantasztikusabb.... Nézzétek csak meg:
Az alap színe bézses-barnás, amelyhez nagyon jól passzol a színes virág minta. A pénztárca közepén az Anekke márka logója található, amely egy igazán stílusos és lányos márka. A Lili ékszer webáruházban több Anekke pénztárcát és táskát is vásárolhattok. 
A pénztárca másik oldala pedig kék színű, amely nagyon jól harmonizál a bézs színnel. 
A belső kialakítása elképesztően szuperre sikeredett. Rengeteg kártya és több fényképtartó is helyet kapott benne. 
Nagyon tágas a pénztárca és több rekeszből áll. Ebben biztosan elfér az összes kártyánk és még csak túlzsúfolva sem lesznek. Mindig gondban voltam, hogy melyik unokahúgomról és unokaöcsémről hordjak fotót a pénztárcámban, mert én természetesen mindegy gyerkőcöt ugyanúgy szeretem, de az előző pénztárcáimnak csak egy vagy még annyi hely sem volt. De ebben a pénztárcában három hely is van, így ez a problémám már is megoldódott a segítségével. 😊
Található a másik oldalán egy cipzáros rekesz is, amelyben tárolhatunk aprópénzt. A papírpénznek pedig külön rekesze van. 
Mint a képen is látható nemcsak kívülről, hanem belülről is figyeltek pénztárca dizájnjára. 
Aki kedveli a különleges és minőségi darabokat, mindenképpen látogasson el a Lili ékszer weboldalára:
A Lili ékszer kínálatában megtalálható nyaklánc, karkötő, medál, gyűrű és még sok csodálatosan szép termék. 
Csak ajánlani tudom Nektek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱