2019. június 30., vasárnap

Maxim - Dekor | Akvarell kréta és cicás notesz |

Sziasztok!

A mai bejegyzésemben a művészeknek és a papír-írószer kedvelőknek szeretnék kedvezni. ☺ Egy akvarell kréta szett és egy cuki jegyzetfüzet érkezett meg hozzám a múlthéten a Maxim - Dekor webáruháztól, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök!
Mindig is szerettem rajzolni és mostanában sokat használom a felnőtt színezőmet is, mert kikapcsol és valóban relaxál egy stresszes nap után. Általában színesceruzával és filctollal szoktam dolgozni, de most szerettem volna kipróbálni valami újat. Így esett a választásom az akvarell kréta szettre.
Ez egy korai termék, amely a Silky Twisters nevet kapta. Igazán különleges akvarell kréta, hiszen többféleképpen is használhatjuk. Szárazon zsírkrétaként használható. Vizes ecsettel elmosva pedig akvarell képet kaphatunk a használata során. Mint a képen is látható gyönyörű, élénk színek találhatóak meg a szettben. Ráadásul 4 db neon színt is kapunk: sárga, rózsaszín, lila és menta színben. Nekem a menta volt a kedvenc színem, amely szerintem látszik is a felnőtt színezőm egyik elkészített képén:
A szettben összesen 24 db kréta található, így bő választékom volt színezés során. Viszont most szerettem volna a kedvenc színeimet használni, vagyis a mentát, a lilát, a levendulát, a feketét és a pirosat. Nagyon kellemes időtöltés volt a színezés, ugyanis a színek élénkek voltak és sokkal szuperebb volt használni, mint a színesceruzákat. Enne az oka az volt, hogy a kréta hegye némileg vastagabb, mint egy átlagos színesceruza. Pontosabban 6 mm vastag a hegye egy darab krétának, amellyel gyorsan tudunk haladni anélkül, hogy csíkos lenne a lap. Előnye még, hogy hegyezni sem kell, hiszen a kréta hegye alul csavarható. A színek nagyon pigmentáltak és nem maszalódnak, ezért tudom ajánlani kezdő és haladó rajzolóknak is. Maga a termék minőségi és megéri az árát! Most akciósan vásárolható meg a Maxim - Dekor weboldalán, 4290 forintért!
🌸 http://www.maximdekor.hu/amos-twister-colorix-3-in-1-akvarellkreta-24-szinu 🌸
A másik termék pedig, amelyet választottam egy Cicás notesz. Nálam a notesz mindig fogyó eszköz, hiszen a blogom miatt sokat jegyeztelek. De nem csak a blogos dolgokat szoktam jegyzetelni, hanem a hétköznapi élettel kapcsolatos fontos dátumokat, telefonszámokat, e-mail címeket és minden egyéb fontos teendőimet is. Ami elsőként megtetszett a noteszben, az a színe volt, majd az aranyos cicás mintája. 
A notesz mérete A/6 , amely nagyon praktikus, mert bármilyen méretű táskában kényelmesen elfér. Spirálozott, amely sokkal strapabíróbb, mint a fűzött füzet. Összesen 70 db lapból áll, amelyek vonalasak. A lapok tetején pedig egy dátum fejléc is található, amely sokkal átláthatóbbnak teszi a jegyzeteink vezetését. 
A notesz külön részekre van bontva, amelyekhez könyvjelzők tartoznak. Díszes lappal vannak külön osztva, amelyeknek a segítségével akár többféle dolgot is rendszerezhetünk. Nem csak menta színben, hanem lila és rózsaszínben is megvásárolható. Azok is nagyon aranyosak és csupán 390 forintba kerülnek. 
🌸 http://www.maximdekor.hu/a-6-zold-cicas-notesz 🌸
Nekem nagy kedvencem lett az akvarell kréta szett és a cicás notesz is, így bátran tudom nektek ajánlani mindkét terméket.
A Maxim - Dekor oldalán remek minőségű irodaszereket és papír-írószereket vásárolhattok szuper áron!
🌸 http://www.maximdekor.hu/ 🌸

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱