2019. augusztus 17., szombat

Moana Funko POP figura

Sziasztok!

A héten érkezett meg hozzám egy csomag a Best Stufftól, amelyben két fantasztikus termék is lapult. Ma az egyik terméket szeretném nektek bemutatni. ☀
A csomagot köszönöm szépen ezúton is a Best Stuffnak! 

Az első termék, amelyet szeretnék nektek bemutatni az egy Moana Funko POP figura. Nemrégiben láttam a mesefilmet és meglepődtem, hogy ilyen szuper mese volt, mert engem eddig nem igazán kötöttek le a mai Disney mesefilmek. Bár még most is sokkal jobban rajongok a régi klasszikus mesefilmekért, mint például Herkules, Mulan, Pán Péter, de a Vaniana (Moana) mese is tetszett és ha még nem láttátok érdemes megnéznetek. 
A csomagolásra nagyon odafigyelt ismét a Best Stuff, hiszen a figura bubis fóliában érkezett, törékeny jelzésű dobozban. Így, mint a képen is látható tökéletes állapotban érkezett meg hozzám. 
A dobozban kettő termék kapott helyett. Egy Moana és egy Pua. Nagyon cuki mind a kettő, de együtt még aranyosabbak! 😊 
Nagyon jól mutatnak a könyvespolcomon, ezért ha ti is szeretnétek olyan dísztárgyat, amely mutatós és egyben cuki is, mindenképpen tudom nektek ajánlani a Funko POP figurákat! Nem csak magatokat ajándékozhatjátok meg vele, hanem bármely barátotokat és rokonotokat, mert kiváló ajándék lehet. Főleg ha jól ismeritek a másikat és tudjátok, mely karakterekért rajong. Hiszen a Funko POP figurában a legtöbb mesefilm, film és anime karakterek is megvásárolhatóak. 

Érdekességek

A Vaiana Disney mesefilm főszereplője, mint a címből is kiderült már, Vaiana. Tudni kell a lányról, hogy kalanadvágyó és merész, így veszélyes útnak indult, hogy megmentse a népét. Az útja során megismerkedik a félistennek emlegetett Mauival, aki segítséget fog nyújtani a lánynak, hogy véghez vigye a tervét. A mese 2016-ban jelent meg a mozivásznon és többek között olyan híres színészek kölcsönözték hangjukat a szereplőknek, mint például Dwayne Johnson és Nicole Scherzinger.
A mesefilmben fülbemászó dalok is találhatóak. Az egyik kedvencem ez volt:
A Funko POP figurák a japán chibi stílus alapján készültek el, amely annyit jelent, hogy kicsi és aranyos. A fej lényegesen nagyobb, mint a test, amelyről könnyen felismerhetőek ezek a figurák. Jellemző még rájuk az arcon egymástól messze lévő szemek elhelyezése, amelyek fekete színűek. Általában a száj és a szemöldök hiányzik arc arcról. 
Hogyan tudhatod, hogy eredeti Funko POP figurát vásároltál?
Nézd meg a figura talpát. Ha sorszám található rajta, akkor ügyes voltál és megbízható webáruháztól vásároltad meg a terméket!
Az én Funko POP figurám igazi, mert Pua lábacskáján található egy sorszám. 
Ha nektek is megtetszett a Moana Funko POP figura, erre a linkre kattintva megtudjátok rendelni:
🌞 https://beststuff.hu/Termekek/Licenszes-termekek/Disney/Moana-es-Pua-Disney-POP-figura 🌞
A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊
Sőt, hogy ha 15.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!
Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!
Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.
Köszönöm szépen Beststuff ezt a cukiságot! ❤
👉 https://beststuff.hu/ 👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy