2019. szeptember 18., szerda

Adidas kapucnis tréning felső | Zebrita | 💕

Sziasztok!

A mai bejegyzésemben szeretnék nektek bemutatni egy nagyon klassz tréning felsőt, amely a Zebrita Webáruháztól érkezett. Ezúton is nagyon szépen köszönöm! :)
Néhány hete beköszöntött az ősz, így mindenképpen szeretnék nektek készíteni sok hasznos bejegyzést ezzel az évszakkal kapcsolatban. Az én kedvenc évszakom az ősz, hiszen ez az őszi időjárás lehetővé teszi azt nekünk, hogy réteges öltözködjünk. Személy szerint én imádom a tréning felsőket, mert kényelmesek és remekül lehet őket kombinálni különféle ruhadarabokkal. Amikor megláttam ezt a pulcsit a Zebrita webáruházban rögtön beleszerettem az egyszerűségébe és a stílusosságába. 
Az egyik kedvenc márkám az Adidas, mert minőségi termékeket gyárt és eddig sohasem csalódtam a ruhadarabjaiban és a cipőjeiben sem. 
Ez a pulóver remek választás lehet olyanoknak, akik hozzám hasonlóan a sportos és laza stílus táborát erősítik. Remekül nézhet ki egy farmerrel, sportcipővel párosítva. De eltudom képzelni akár farmer dzseki kombinációval is. 
Én egy fekete farmerrel, tornacipővel és egy laza, kötött sapkával párosítanám.

Kiegészítőként pedig felvennék hozzá egy fekete karórát, amely nagyon jól passzol a fehér pulcsihoz.
Szuper választás lehet suliba vagy munkahelyre is, hiszen puha pamut anyagból készült és kellemes viseletet biztosít egész nap. Emellett nagyon praktikus is egyben, mert rendelkezik egy kapucnival és egy kenguru zsebbel is. Bevallom őszintén, hogy ha egy pulcsi ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, akkor nálam nyert ügye van. Ennek az az oka, hogy sokkal jobban szeretek kapucnit hordani, mint sapkát, valamint a fázós kezeimet gyakran szoktam a zsebembe tenni. 
Ez a tréning felső nem csak nők számára lehet szuper választás, hanem a férfiak számára is, hiszen unisex termék, így mindkét nem tagjai hordhatják.
http://www.zebrita.hu/zebrita/Unisex-kapucnis-trening-felso-d17.htm
A pulcsi elértő piros és sárga színben is.
Piros: http://www.zebrita.hu/zebrita/Unisex-kapucnis-trening-felso-d16.htm
Sárga: http://www.zebrita.hu/zebrita/Unisex-kapucnis-trening-felso-d15.htm
A Zebrita webáruházban kapható Adidas kapucnis tréning felső nagyon jó minőségű és ráadásul most nagyon kedvező áron vásárolható meg, csupán 4499 forintért. Mint a képen is látható a pulcsi elején található egy aranyszínű márka felirat és logó, a kapucni részén pedig a márka logója kapott helyett. Az ujja és a dereka húzott, amelyeket én nagyon kedvelek egy-egy ruhadarabnál, mert szerintem így sokkal komfortosabb viseletet biztosítanak. Nem kedvelem az olyan felsőket, amelyeknek az ujja túl bő, mert nekem ezek nagyon kényelmetlenek. De szerencsére ennél a felsőnél nem tudok mondani egyetlen egy negatív jelzőt sem, mert minden fontos szempontnak kiválóan megfelel.
MINŐSÉGI
KÉNYELMES
PRAKTIKUS
KEDVEZŐ ÁRBAN VÁSÁROLHATÓ MEG
STÍLUSOS
A Zebrita webáruházban nem csak pulóvereket, hanem egyéb szuper sportos ruhákat, fürdőruhákat, strand törölközőket, lábbeliket, bizsukat, táskákat, karórákat, faliórákat, díszpárna huzatokat és még sok szuper hasznos dolgot tudtok vásárolni remek áron.
Egyes termékekre most ingyenes szállítás van!
13.000 forint vásárlás felett ingyenes szállítás!
25.000 forint vásárlás felett ajándék bizsu! 

A Zebrita Webáruházt csak ajánlani tudom nektek, mert nagyon jó minőségű termékeket kínálnak a vásárlók részére remek áron, korrekt és kedves vevő szolgálattal. ☺ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱