2019. szeptember 14., szombat

Lajhár formájú Powar Bank | Best Stuff | 🎈

Sziasztok!

Történt már veletek olyan szituáció, hogy útnak indultatok otthonról, majd mikor szükségetek lett volna a telefonotokra, az le volt merülve? Lehetőségetek pedig nem volt feltölteni a készüléket? Nos, velem már nem egyszer és nem is kétszer fordult elő hasonló helyzet. 
Ezért ennek a jövőbeni elkerülését megfogja gátolni ez a nagyon hasznos és egyben aranyos Power Bank, amely tegnap érkezett meg hozzám a Best Stuff Webáruháztól. Ezúton is nagyon szépen köszönöm Best Stuff! 😊
Mint a képen is látható ez a Power Bank nem a megszokott kinézetű, hiszen maga a termék kapott egy aranyos, lajhár mintázatú dizájnt. A lajhár minta néhány hónapja robbant be a divatba. Azóta kapható mindenféle háztartással kapcsolatos lajháros tárgy, például bögre, tálka. A ruhákon is megjelennek ezek a cukiságok és úgy látszik, hogy most már a műszaki tárgyakon is. Szerintem ez nagyon klassz ötlet volt a készítők részéről, mert igazán különleges és egyedi külsejű lett a külső akkumlátor.
Ha a terméket kivesszük a csomagolásból, akkor egy külső akkumlátort és egy usb kábelt láthatunk. Maga a külső akkumlátor masszív anyagból készült és 2000 mAh. A terméket úgy tudjuk használni, hogy először is feltöltjük a Power Bankot. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy az usb kábel egyik végéhez csatlakoztatjuk a külső akkumlátort, a másik végét pedig egy adapterhez, majd töltsük néhány órán keresztül. Az adapter nem tartozéka a csomagnak, de egy átlagos telefon töltő adaptere teljesen megfelel a célnak. Amikor pedig a telefon készülékünket szeretnénk feltölteni, egyszerűen csak csatlakoztatjuk az usb kábel egyik végét a Power Bankhoz, a másik végét pedig a mobiltelefonunkhoz.
Megtetszett?
Itt tudod megrendelni: https://beststuff.hu/Termekek/Tech-kutyuk/Telefon-tablet-kiegeszito/Lajhar-formaju-Power-Bank-kulso-akkumulator-2000-mAh
Azért is kedvelem nagyon a Best Stuff Webáruházt, mert azonkívül, hogy minőségi termékeket kínálnak a vásárlóknak, rengeteg aranyos mintázatú kiegészítők is megtalálhatóak náluk. Ráadásul a csomagolásra is mindig odafigyelnek, hiszen a Lajháros Power Bank is egy nagyon szép, kellemes zöld árnyalatú dísz dobozban kapott helyett. Ennek köszönhetően, hogy ha esetleg ajándékba kívánjuk adni a terméket, már nem is szükséges a továbbiakban a csomagolással foglalkozunk.
Számomra nagyon praktikus választás volt a külső akkumlátor, mert könnyedén magammal tudom vinni a méretének köszönhetően és bármikor, bármilyen helyzetben elővehetem és pikk-pakk feltudom tölteni a mobiltelefonomat vagy éppen a tabletemet.
A Power Bank nem csak lajháros dizájnban vásárolható meg, hanem unikornis, láma és Tokidoki mintázatúban is. De a Best Stuff oldalán különféle modellekben és árkategóriában is vásárolhattok külső akkumlátort. Érdemes rákattintani erre a linkre:
https://beststuff.hu/Search/advanced/query=Power%20bank
A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊
Sőt, hogy ha 15.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!
Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!
Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.
Köszönöm szépen Beststuff a szuper pólót! ❤
👉 https://beststuff.hu/ 👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱