2019. október 18., péntek

Ziaja termékeket teszteltem! ❤ + NYEREMÉNYJÁTÉK!

Sziasztok!

(NYEREMÉNYJÁTÉK! A bejegyzés végén.)

Az elmúlt hetekben nagy örömömre Ziaja termékeket tesztelhettem. Nagyon izgatott voltam a termékek iránt, ugyanis már sok jót hallottam róluk, de nem volt szerencsém még kipróbálni a márkától terméket. 
A Ziaja egy lengyel kozmetikai cég, amelyet 1989-ben alapított Alexandra és Zenon Ziaja. A modern technológiát keresztezték a természetes alapanyagok felhasználásával. A kínálatukban megtalálhatunk tusfürdőket, testápolókat, bébi termékeket, arcápolókat és újdonságként most már ajakápolókat is. Utóbbit volt szerencsém tesztelni két féle változatban, illetve 5 arcmaszkot is kipróbáltam, amelyről most szeretnék mesélni nektek egy kicsit. 

Anti-Stress arcmaszk

Az első termék, amelyet kipróbáltam az Anti-Stress arcmaszk volt. A sok stressz nagyon meglátszott az utóbbi hetekben az arcomon. Sápadt és élettelen volt az arcom. Ez az arcmaszk pedig egy stressz oldó maszk, amely minden bőrtípusra ajánlott. Hatékonyan csillapítja az irritációt és élénkíti az arc tónusát. Heti 2-3 alkalommal ajánlott használni. Vastag rétegben kell felvinni a termékeket az arcra és a nyakra, majd 10-15 perc múlva langyos vízzel lemosni. A kiszerelése 7 ml, amely akár két használatra is elegendő lehet. Bő rétegben vittem fel a termékeket az arcomra, majd 15 percig hagytam száradni. Könnyedén letudtam mosni és azt vettem észre a használata után, hogy az arcom élénkebb színű lett és a sápadtságom is elmúlt. Nagyon tetszett a használata után észrevehető és látványos eredmény. Egy negatívumot tudok írni, bár ez tényleg csak egy pici gond volt a számomra. Az illata számomra túl tömény volt, de akiknek pont az erőteljesebb illatok tetszenek, azoknak az arcmaszk illata is elfogja nyerni a tetszését. 
Hány pontot érdemel a maximális ötből? 💖💖💖💖 / 5

Sooting arcmaszk

Ez egy nyugtató arcmaszk, amely érzékeny bőrre lett kialakítva rózsaszín agyaggal. Csökkenti a bőr irritációját és a felhám érzékenységét, valamint nyugtatja a bőrpírt. Nos, számomra ez egy telitalálat volt az érzékeny arcbőrömre. Mindenképpen befogok belőle még szerezni jó pár darabot, mert az 5 arcmaszk közül ő volt a kedvencem. Az illata finom, a használata után pedig puha és selymes lett az arcbőröm. Érzékeny bőrűeknek csak ajánlani tudom! 
Hány pontot érdemel a maximális ötből? 💖💖💖💖💖 / 5

Marine Algae arcmaszk

Ez egy tengeri algás hidratáló arcmaszk száraz és normál bőrre. Nyugtatja, hidratálja és kisimítja a bőrt. Frissítő, tengeri illattal. Imádom a frissítő termékeket, ezért számomra ő lett a második kedvenc arcmaszkom. Az orrom gyakran szokott hámlani és sokszor nagyon száraz az ott lévő bőröm, ezért ez az algás arcmaszk sokat segített rajta. A száraz részek az arcomon valóban hidratáltabbak lettek és puhábbnak éreztem tőle az arcomat. Az illata pedig isteni finom, friss és üdítő.
Hány pontot érdemel a maximális ötből? 💖💖💖💖💖 / 5


Regenerating és Goat's milk arcmaszk

Az utolsó két arcmaszkot egybe venném, mert ezt a kettőt az anyukám tesztelte. Mindenképpen szerettem volna a családom közül legalább egy személyt bevonni a tesztelésbe és most az anyukámra esett a választásom. A Regenerating arcmaszk, ahogy már a nevében is benne van, egy regeneráló arcmaszk. Minden bőrtípusra ajánlott, valamint barna agyag található meg benne. Hatékonyan kisimítja a finomabb ráncokat is. Pótolja az elveszített természetes tápanyagokat. Az anyukám hamarosan az ötödik x-be fog lépni, és néhol már megjelentek az arcán a finomabb ráncok. Ezért gondoltam, hogy számára tökéletes választás volna ha kipróbálná a regeneráló arcmaszkot és a Goat's milk arcmaszkot is, amelyben kecsketej található. Láthatóan kisimítja a kisebb ráncokat és lassítja a bőr öregedését. Intenzíven táplál és megelőzi a kiszáradást. Az anyukám elmondása szerint valóban segített kisimítani a kisebb ráncokat és kellemesen hidratált lett utána a bőre. Az illata mindkét terméknek nagyon finom volt, de a kedvence a Goat's milk lett, vagyis a kecsketejes arcmaszk.
Hány pontot érdemelnek a maximális ötből? 💖💖💖💖💖 / 5

Ahogy a föntebbi sorokban már említettem az arcmaszkok mellett ajakpolókat is teszteltem.
Egy kakaóvajas ajakápolót és egy olajbogyós ajakbalzsamot próbáltam ki. A kakaóvajas ajakápoló kakaóvajat, repceolajat, lanolint és E vitamint tartalmaz. Tökéletesen hidratál, megelőzi az ajkak kiszáradását és kicserepedését. Az olajbogyós ajakbalzsam pedig olívaolajat, canola olajat, lanolint, A és E vitaminokat tartalmaz. Konzerválóanyagokat nem tartalmaz!
Akárcsak a testvére, a kakaóvajas ajakbalzsam, tökéletesen hidratál és megelőzi az ajakak kiszáradását, kicserepedését.
Az én ajkam nem csak ősszel és télen, hanem nyáron is kiszárad a melegtől. Ezért a forró nyári napok után, a szintén elég meleg ősznek köszönhetően az ajkam eléggé kicserepedesett. A hirtelen jött hideg miatt pedig a szél kifújta és hámlani kezdett az elmúlt hetekben. Szerencsémre ezek az ajakápolók nagyon sokat segítettek nekem. Minden nap szoktam használni őket, hol a kakaóvajasat, hol pedig az olajbogyósat. Délelőtt induláskor szoktam bekenni az ajkamat, valamint este lefekvés előtt. Így reggel felkeléskor is hidratált az ajkam, valamint a nap hátralevő részében is. A hatása számomra nagyon szuper volt és imádom használni őket, mert a kialakításuk olyan, mint egy szájfénynek. Ráadásul a hidratálás mellett kellemes és szolid csillogást adnak ajkaknak, amit én imádok.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Most egy szerencsés nyertes megnyerheti az 5 db arcmaszkot és a 2 db ajakápolót! Ha van kedvetek játszatok ti is! Sok sikert kívánok mindenkinek!
Mit kell tenni, hogy megnyerhesd a Ziaja arcmaszkokat és ajakápolókat?
1. Iratkozz fel a blogomra, majd írd meg kommentben, hogy milyen néven tetted meg ezt, illetve az e-mail címedet is írd meg, mert hogy ha nyersz azon foglak értesíteni téged.
2. Lájold a Ziaja Facebook oldalát, hogy ne maradj le az újdonságokról!


A nyereményjáték időtartama: 2019. október 20-26.-ig
Sorsolás: Október 27.!


11 megjegyzés:

  1. Szia!
    Katalin Sz néven íratkoztam fel korábban.
    email: katalin.szell@freemail.hu
    Nagyon jó kis nyereményjátékot hoztál össze.Köszi
    Kati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kati! Köszönöm szépen! Sok sikert kívánok! :)

      Törlés
  2. Szia !
    Lackovics Erzsébet vagyok,
    Email címem: lackovics.e@gmail.com
    Nagyon szeretem a Ziaja termékekt, használok is belőlük sokat !
    Jó kis nyereményjáték!

    Erzsébet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Erzsébet! Köszönöm! Örülök, hogy te is szereted a Ziaja termékeket. :) Sok sikert!

      Törlés
  3. Szia Heni! Balogh Mária vagyok. Email címem:csehmarcsi1234@gmail.com. Köszönjük neked a lehetőséget. Imádom a Ziaja termékeket szuperek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mária! Nagyon örülök, hogy ennyire szereted a Ziaja termékeket! :) Sok sikert!

      Törlés
  4. Szia Heni! Tamás Jenőné Éva vagyok. E-mail címem: tamasjenone@freemail.hu Még nem ismerem a Ziaja termékeket,de szívesen kipróbálnám!


    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Amanda vagyok,az e-mail címem: barathamanda0930@gmail.com
    Még csak most találkoztam a Ziaja termékekkel,de nagyon szimpatikus az egész cég,szívesen kipróbálnám őket.:)

    VálaszTörlés

Jóga párna / Green-Echo / 🌱