2019. november 9., szombat

Mivel lepd meg a szeretteidet Mikulás alkalmából?


Hamarosan itt a Mikulás! Nekem mindig fejtörést okoz az, hogy mivel kellene meglepnem a családtagjaimat. A csokoládé bár nagyon finom, sajnos nem a legegészségesebb (bár kis mértékben az is lehet) és hamar elfogy. Én jobb szeretek olyan ajándékokat adni, amelyek hasznosak és örök emlékek maradnak. Ha ti is hasonlóan gondolkodtok, mint én vagy csak nincs ötletetek arra, hogy mivel lepjétek meg a családtagjaitokat, akkor tartsatok velem! 😊

Tea imádóknak & Disney fanoknak

Szerintem nagyon klassz ajándék lehet a Kanna mama teáskanna bármely tea imádónak és persze azoknak is, akik rajonganak a Disney mesékért, de legfőképpen a Szépség és a Szörnyetegért. Kerámiából készült és a teás kanna kézzel lett festve. Nagyon szép és időt álló ajándék lehet, amely hasznos és egyben dísz tárgy is lehet a lakásunkban.
https://szupicuccok.hu/szepseg-es-a-szornyeteg-mrs-potts-kanna-mama-teaskanna-1318
Nem mellesleg hivatalos Disney termék, akárcsak a Csészike teás csésze.
Tegye fel a kezét, aki nem kedveli Csészikét! Senki? Mindjárt gondoltam, hiszen őt mindenki szereti, mert aranyos és szeretetre méltó Disney karakter. ❤ Ráadásul a teás csésze mindig remek ajándék, hiszen nem csak teát lehet belőle fogyasztani, hanem például kávét is. Így ez a kávé kedvelőknek is remek ajándék lehet.
https://szupicuccok.hu/szepseg-es-a-szornyeteg-cseszikes-csesze-1319

Gamereknek

Bizonyára ti is hallottatok már vagy esetleg játszottatok a híres videó játékkal, a Crash-el. Crash a róka igazi móka mester és folyton csínytevésen töri a fejét.
Az ő karaktere köszönt vissza ezen a telefontartón, amely nagyon praktikus lehet. Így akár tanulás vagy evés közben is megtudjuk nézni a kedvenc klipjeinket, videóinkat a YouTube-on. A telefontartó segítségével biztosan nem lesz maszatos a telefon sem.
Ráadásul még fel is tölti a mobilodat! Kell még ennél több? Nem csak mobilt tölt, hanem Xbox és Ps kontrollert is. 3 méteres töltőkábellel rendelkezik... Egyszerűen tökéletes! 😀
https://szupicuccok.hu/crash-bandicoot-telefonkontroller-tolto-figura-1197

Lakberendezés kedvelőinek

Egyik nagy kedvencem a listáról, hiszen a farkas a kedvenc állatom.

Ez a gyönyörű szép fahatású, tükrös ékszertartó doboz éke lehet a lakásunknak. Ékszereket, kincseket vagy akár titkos leveleket rejthetünk bele.
Két fantasztikusan szép farkas található meg a tetején, az oldalát pedig dekorált szív motívumok díszítik. A pontos mérete 10 cm, így kis helyen is elfér.
https://szupicuccok.hu/havas-csok-farkas-tukros-ekszerdoboz-2197

Láma rajongóknak & azoknak, akik szeretnek otthon bekuckózni

A télies idő beköszöntével biztosan sokan vagyunk, akik inkább otthon szeretnek ülni a kanapén, egy pléddel betakarózva, miközben egy izgalmas regényt olvasunk és teát szürcsölgetünk.
Hogy teljes legyen a kuckózós szett, egy cuki mamusz sem maradhat el. 😊 A láma az utóbbi pár hónapban igazán közkedveltté vált. Ismeritek a mondást. No drama, no lama. 😀
Finom puha, meleg és kényelmes!
https://szupicuccok.hu/lamas-pluss-mamusz-1207

Bögre imádóknak


Szerintem a legtöbb családban van legalább egy olyan családtag, aki imád videó játékozni. Legyen ez akár lány vagy fiú, biztosan odáig lesz ezért az igazán menő Ps kontroller mintázatú bögréért. Kiváló a minősége, kerámiából készült. Az űrtartalma pedig elég nagy, hiszen 550 ml-es.
https://szupicuccok.hu/playstation-4-ps4-kontroller-bogre-1774

Minden Otaku és anime kedvelő imádja fogja

A Dragon Ball az egyik leghíresebb anime és a mai napig nagyon sokan imádják.
(Köztük én is.) Ez a szett azért lehet tökéletes választás ajándékként, mert a csomagban található egy kulcstartó, egy bögre és egy üveg pohár is.
A bögre 110 ml-es, az üvegpohár űrtartalma pedig 290 ml. Szerintem nagyon szuper szett!
https://szupicuccok.hu/dragon-ball-ajandekcsomag-2305

Star wars fanoknak

Ki ne ismerné a híres ikonikus filmet, a Star warst.
Ez a Star wars ujjas takaró pihe puha és kiváló ajándék lehet fiú tesóknak vagy esetleg a kedvesünknek. A mérete 100x150 cm.
https://szupicuccok.hu/star-wars-ujjas-takaro-2362

Harry Potter fanoknak


Legyen az akár könyvmoly, kinek a kedvenc könyvsorozata a Harry Potter vagy legyen akár az, aki a filmváltozatot szereti, egészen biztos imádni fogja ezt a Harry Potteres párnahuzatot. A párnán mint a négy ház monogramja és a házak címer állatai megtalálhatóak, mint az oroszlán (Griffendél),  a kígyó (Mardekár), a borz (Hugrabug) és a holló (Hollóhát). A párna mérete 40x40 cm.
https://szupicuccok.hu/harry-potter-hazak-parnahuzat-5-fele-2397

Az extravagáns stílus kedvelőinek

Ez a biohazard koponya műgyantából készült.
Igazi különlegesség és azoknak, akik kedvelik a kicsit elvont, extravagáns dolgokat, telitalálatos ajándék lehet a számukra.
A nemzetközileg elismert biológiai veszély szimbólumot a homlokára nyomtatták. Kissé bizarr, de nagyon klassz ajándék lehet gyűjtőknek is.
A mérete 18 cm.
https://szupicuccok.hu/biohazard-koponya-2148

Horror rajongóknak


Pennywise már nem csak a mozivásznon és a könyves piacon hódít, hanem egyre több tárgyon is helyet kap Stephen King rémiszítő karaktere.
Sokan szeretik Pennywise karakterét, amit megtudok érteni, hiszen valóban félelmetes és különleges karakter.
Ez a hőre változó bögre pont ideális lehet bármely horror rajongónak!
Ez elsőként normál bögrének tűnhet, de ha forró italt töltesz bele, előbújik a csatorna mélyéről Az, akit még a legszörnyűbb rémálmodban sem gondoltál volna....
A bögre űrtartalma 300 ml.
https://szupicuccok.hu/az-pennywise-hore-valtozo-bogre-1420

Remélem, hogy hasznos bejegyzés volt a számotokra! ☺ A termékeket a Szupi cuccok webáruháztól tudjátok megrendelni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱