2020. április 26., vasárnap

Namely / neves-ekszer.hu ♥️

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy nagyon különleges és hozzám közel álló weboldalt, illetve rendelést szeretnék nektek bemutatni. Ha érdekel titeket, hogy milyen szép és egyedi ékszereket sikerült rendelnem a Namely oldaláról, tartsatok velem! :)
Már régóta szerettem volna egy névre szóló nyakláncot. Először a Szex és New York című sorozatban láttam meg az egyik főszereplő hölgyön hasonló típusú nyakláncot és rögtön megtetszett már akkor is. Ez évekkel ezelőtt történt és most nagyon örülök annak, hogy sikerült egy minőségi és magyar webáruházat találnom, amely elkészítette nekem a saját, névre szóló nyakláncomat.

Érdekességek a Namely webáruházról:
- Egyedi és különleges megjelenésű ékszereket készítenek a vásárlóknak.
- A kínálatukban megtalálható mindennapi viselethez ajánlott és merészebb stílusú ékszerek is.
- Akár a nevünk kezdőbetűjével, névvel, két névvel is kérhetjük a nyakláncot vagy karkötőt.

Kapható:
- Személyre szóló Infinity nyaklánc.
- Retró névmedálos nyaklánc.
- Modern BAR nyaklánc.
- Név mellett lehet kérni kedvenc, inspiráló szavakat is az ékszerre.

Az én rendelésem... ♥️


Klasszikus név nyaklánc arany bevonattal

Az első termék amelyet választottam az a klasszikus név nyaklánc arany bevonattal volt, amely szerelem volt első látásra és élőben még inkább elrabolta a szívemet. Egyszerűen tökéletes, minden tetszik benne és örömmel fogom hordani bármilyen alkalomra.
A nyaklánc anyaga sárgaréz 24 karátos aranybevonattal és karcellenálló kobalttal. Nagyon praktikus benne, hogy méretre állítható, így horhatjuk rövidebben illetve hosszabban lógva a nyakban is, ha úgy szeretnénk. A lánc anyaga nemesacélból készült, így érzékeny bőrűeknek is nagyon tudom ajánlani, hiszen nikkelmentes.
Maga a nyaklánc egy roppant esztétikus díszdobozban érkezett meg hozzám, amely a prémium ékszer doboz névre hallgat. Ennek a díszdoboznak az a különlegessége, hogy világít. Még sosem láttam hozzá hasonló díszdobozt, ezért nagyon elnyerte a tetszésemet ő is.

Csillag név nyaklánc ezüstbevonattal

A második termék, amely a rendelésemben kapott helyett az egy nagyon egyszerű, de annál szebb ezüstbevonatos csillag medálos nyaklánc volt. A lánc része állítható, akárcsak az arany bevonatos nyakláncnak. Nagyon szeretem a csillag motívumos ékszereket és igazából mindent, ami csillag mintázatos, így ő is abszolút kedvencem lett és most is hordom a nyakamban, mikor ezt a bejegyzést készítem el. :)

Arab számos divatóra

A harmadik egyben utolsó termék, amelyet választottam az egy gyönyörű, arab számos karóra volt. Imádom a karórákat. Véleményem szerint az egyik legjobban kihasználható kiegészítő, valamint ékszer, amely a legegyszerűbb outfit-et is remekül fel tud dobni. Nagyon szép rózsa arany, rosegold színe van, amely nagyon megtetszett már a weboldalon feltüntetett képen is. Élőben is épp oly szép, mint a képeken. Viszont ami a leginkább tetszik benne az a szíja, ugyanis mágneses. Ez fantasztikusan kényelmes és így bátran tudom ajánlani keskeny és vastagabb csuklóval rendelkező hölgyeknek,  lányoknak is. :) Kényelmes, divatos és különleges. Nekem ennél több már nem is kell, hiszen minden szempontból tökéletes a számomra. Az üveganyaga ásványi kristályból készült és egy nagyon szép lila-kék díszdobozban került szállításra.

Ajándék terméket is kaptam! 😊

Nagy meglepetésemre egy ajándék termék is volt a csomagomban, amely egy hajcsatt volt. Mivel hátrafelé növeszteni a frufrumat sok hajcsattot használok mostanában, így nagyon jól fog jönni a számomra. Ezüst színű és található rajta egy #2020 felirat is. Nagyon tetszik, köszönöm szépen!
A csomagban egy kis törlő is megtalálható volt, amellyel könnyedén és kíméletesen tudjuk tisztítani az ékszereket. Ez is nagyon hasznos, köszönöm!

A Namely webáruházat csak ajánlani tudom, mert precízen kidolgozott, minőségi ékszereket készítenek kedvező áron. Az ékszereket bármilyen vevő által megadott névvel meglehet rendelni, így akár a közelgő anyák napjára is szép ajándék lehet, de őszintén csak ajánlani tudom mindenkinek, mert egyedi és nagyon szuper! 

A Namely webáruház kínálatában megtalálhatóak:
- név ékszerek
- divat ékszerek
- kiegészítők
- páros ékszerek
- gravírozható ékszerek

Hasznos információk:
- Név nyakláncokat is készítenek rendelésre
- 10 százalék kedvezmény és ingyenes szállítás 20.000 Ft felett
- Egyedileg gyártott termékekre 60 nap kiemelt garancia
- 1-3 munkanap alatt kiszállítják a rendelést

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱