2020. július 12., vasárnap

Stranger Things jegyzetfüzet+Insecurities napló | Best Stuff

Sziasztok!

A mai bejegyzésemben az Insecurities napló írásról szeretnék nektek mesélni. Ezzel az újfajta napló írással néhány hónapja találkoztam egy youtube videóban. Nagyon megtetszett az alapötlete és kreatív életfelfogása, ezért elhatároztam, hogy én is szeretnék Insecurities naplót vezetni. 

Mi az az Insecurities napló?

Egy adott naplóban leírjuk azokat a tulajdonságainkat, testi adottságainkat, szellemi képességeinket, amelyekkel nem vagyunk megelégedve. Viszont az Insecurities-nek az a célja, hogy elfogadjuk ezeket a tulajdonságainkat, hiszen ezáltal vagyunk egészek és ha szeretjük önmagunkat, sok minden könnyebb lesz az életben és boldogabb emberek lehetünk ❣️♥️

Az Insecurities napló íráshoz szükségem volt egy jegyzetfüzetre. Ezt a jegyzetfüzetet én a Best Stuff kínálatából választottam ki. 

Stranger Things jegyzetfüzet

Számomra a jegyzetfüzet kiválasztásánál elsődleges szempont volt a méret kiválasztása. Nem szerettem volna túl kicsit és túl nagyon sem, ezért az A5 méret a tökéletes számomra. 
Nagyon tetszik benne, hogy a külseje fém borítással készült, ezért sokkal strapabíróbb és ha esetleg magunkkal szeretnénk vinni pl.utazás során, nem  kell attól tartanunk, hogy megsérül az út során.
Tartozik hozzá egy gumipánt is, amelyet akár könyvjelzőként is használhatunk.
A füzet elején a főszereplők találhatóak, valamint a sorozat címének a felirata.
A füzet hátulján pedig a három főszereplő fiatal kissrác található. Név szerint Mike, Dustin és Lucas. Persze a Stranger Things felirat és a sötét atmoszférájú háttér itt sem maradhatott el.
A jegyzetfüzet spirálozott, ezért nagyon kényelmes bele jegyzetelni. Én kifejezetten a spirálos füzeteket kedvelem, mert számomra sokkal komfortosabb az ilyen füzetekbe írni.
A füzet belseje is nagyon szépen kidolgozott. A kinyitásakor rögtön Eleven illusztrációjával találhatjuk szembe magunkat. A füzet lapjai vonalasak és a jobb alsó sarkokat a Stranger Things felirat díszíti.
Számomra hatalmas kedvenc lett a Stranger Things jegyzetfüzet és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki imádja ezt a sorozatot, akárcsak én! Illetve azoknak is nagyon tudom ajánlani a terméket, akik egy minőségi és igényes jegyzetfüzetet szeretnének vásárolni, remek áron!

♥️Érdekességek:

A Stranger Things egy sci-fi horror sorozat, amelyet a Duffer testvérek alkottak meg. Olyan híres színészek játszanak főszerepet a sorozatban, mint pl.Winona Ryder (Drakula) és David Harbour (Hellboy).
Eddig három évada jelent meg, és jelenleg is futó sorozat, amelynek hamarosan a negyedik évada is képernyőre fog kerülni.

A sorozat története egy kitalált helyszínen játszódik, az indianai Hawkinsban. A város nyugalmát a 12 éves Will Byers eltűnése zavarja meg, amelyet további furcsa és megmagyarázhatatlan események követnek.
Willt a legjobb barátjai: Mike, Dustin és Lucas, valamint Will édesanyja és a rendőrfőnők próbálja megtalálni.

Mindeközben felbukkan egy fiatal lány, akinek különleges képességei vannak....
A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊
Sőt, hogy ha 20.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!
Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!
Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.
Köszönöm szépen Beststuff ezt a cukiságot! ❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱