2020. augusztus 23., vasárnap

Különleges bokalánc + Lábápolási tippek | Bizsuland

Sziasztok!

Ma egy gyönyörű szép bokaláncot szeretnék nektek bemutatni a Bizsuland.hu webáruház jóvoltából! 🌞

Igaz, hogy lassan vége a nyárnak, de ez még nem jelenti azt, hogy ne várnának ránk napsütéses és meleg napok! Az őszi bakancsokat tegyétek most félre és elő a csinos szandálokkal, mutassátok meg a csinos és kecses bokátokat!
Én úgy gondolom, hogy kortól és mérettől függetlenül egy csinos boka a nőiességet jelképezi, amelyet még inkább vonzóbbá tudunk varázsolni elegáns ékszerekkel. Erre tökéletes választás lehet egy bokalánc, amely egyben különleges és dekoratív kiegészítő. 
Te is szeretnél egy csinos bokaláncot remek áron? Itt biztosan találsz magadnak megfelelőt: https://bizsuland.hu/bizsu-ekszerek-kiegeszitok-bokalanc-ora-hajdisz/bokalancok
Nekem nagyon megtetszett a Bizsuland.hu webáruházban kapható Lara bizsu szív többsoros bokalánc, mert egyszerű a stílusa, de még is extravagáns és csajos kiegészítő. Mivel aranyszínű, nagyon jól tud mutatni lebarnult lábon és külön is tudjuk viselni mindkét láncot, vagy akár együtt is.
Kifejezetten tetszik, hogy az egyik lánc kisebb bogyókból áll, míg a másik láncot egy szív alakú medál díszíti, a lánchoz hasonló arany színben. Egyszerű, ám nagyszerű kis ékszer! A mérete állítható, így praktikus is egyben.

Egy szép lábat még csinosabbá tud tenni egy trendi bokalánc, ám nem szabad megfeledkezni a lábak megfelelő ápolásáról sem.
Hoztam nektek 5 tippet, amelyek elsajátításával még vonzóbb és gyönyörűbb lábatok lehet. 🌸

Lábápolási tippek


#1. Lábfürdő
Meleg vízben áztassuk a lábunkat kb.10-15 percig. Ezalatt az idő alatt nyugodtan pihentetjük a lábainkat és akár gyógynövényekkel, illóolajokkal és fürdősóval is megszínesíthetjük a lábáztatást. Nagyon tudom ajánlani a levendula illóolajat, mert rendkívül nyugtató és relaxáló hatású.

#2. Bőrradírozás
Bórradírozás segítségével eltüntethetjük az elhajt hámsejteket, ezáltal sokkal puhább lesz a bőrünk. Ha esetleg van bőrkeményedésetek a sarkatokon azt egy habkő segítségével reszeljétek le, mert áztatás után ez sokkal könnyebb.

#3. Körömápolás
A köröm szélét lehetőleg kerekítsük le, mert ezáltal megakadályozhatjuk a benövéseket, amely igen kellemetlen és fájdalmas, ezért jobb megelőzni. A körömágybőrt egy fapálcika segítségével könnyedén feltolhatjuk és a körmeinket egy reszelővel formázhatjuk.

#4. Körömlakkozás
Természetesen ez nem annyira fontos, mint maga a láb ápolása, de néhanapján jó kifesteni a lábkörmeinket, ugye csajok? Nekem sincs mindig hozzá kedvem és általában ilyenkor természetesen hagyom, vagy átfestem átlátszó, körömápoló lakkal, amely vitaminokat is tartalmaz. Ezután ha van kedvem tetszőleges körömlakkal festem ki a körmeimet, egy vagy két rétegben.

#5. Hidratálás
Nagyon fontos a megfelelő hidratálás. Leginkább az E-vitaminos krémeket tudom ajánlani. A krémet jól masszírozzuk bele a lábunkba, majd húzzunk fel egy vastagabb zoknit és hagyjuk rajta egész éjszaka. A melegben sokkal jobban és könnyedébben felszívódik a krém. Reggelre pedig pihe-puha, ápolt és gyönyörű lábára fogunk ébredni. 🌠

Trendi, divatos és és stílusos kiegészítőkre vágysz? Látogass el a Bizsuland.hu webáruházba, ahol remek áron vásárolhatsz stílusos, egyedi és különleges bizsu ékszereket! 🌸

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy