2020. november 23., hétfő

Láncos kinyitható pénztárca |Traxis.hu |

 Kedves Olvasóim!

A napokban érkezett meg hozzám egy nagyon szuper csomag a Traxis.hu webáruháztól, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök!

https://www.traxis.hu/

A csomagban összesen kettő kiegészítő, illetve egy ruhanemű volt megtalálható. A mai bejegyzésemben pedig az egyik kiegészítőt szeretném nektek bemutatni, amelyet  "Láncos kinyitható pénztárca" néven találhatunk meg a Traxis webáruházban. 

A mostani pénztárcámat is nagyon szeretem, amely egyébként egy Anekke márkájú tárca. Viszont sajnos nagyon sok helyet foglal el a táskámban, ezért mindenképpen szerettem volna beszerezni egy kisebb méretű pénztárcát, amely kevés helyet foglal és praktikus is egyben. 

Amikor elsőként megpillantottam a Traxis webáruházban a Láncos kinyitható pénztárcát, rögtön megtetszett a színe és a kialakítása is. 

A külsejét tekintve a pénztárca alapszíne fekete, amelyen fehér és rózsaszín csillag minták találhatóak meg. Imádom a csillag mintát és nagyon örülök annak, hogy sikerült egy csillag mintás pénztárcát találnom. 

Persze fontos a kiégészítők esetében a dizájn, de számomra még fontosabb, hogy a viselt kiegészítőim praktikusak is legyenek. 

Az új pénztárcám kialakításával teljesen megvagyok elégedve, hiszen szépen rendezetten lehet belepakolni a papír és apró pénzek mellett a kártyákat és iratokat is. 

A pénztárca tépőzáras, amelynek kinyitásával már is szembe találhatjuk magunkat a tárca főrészével. Található benne egy papírpénz tartó, egy cipzáros rekesz az aprónak, egy irattartó rész, illetve középen egy fényképtartó is. Persze ha nem szeretnétek fotó tenni a pénztárcába, ide akár kártyákat vagy esetleg további iratokat is lehet tenni. A tárca külső részén is található egy cipzáros rekesz. Ide tehetünk további pénzt vagy bármi apróságot, amelyet szeretnénk a tárcánkban hordani. 

Ezenkívül található a pénztárcán egy lánc is, amelyet a táskánkhoz tudunk csatolni. Ezt a megoldást nagyon szupernek találom, hiszen így megelőzhetjük azt, hogy elhagyjuk a pénztárcánkat, ami például sajnos velem már előfordult. Én mindenképpen kifogom használni ezt a funkcióját a pénztárcának, mert fő a biztonság. :)

A tárca pontos mérete: 10 x 13 x 3 cm. 

A pénztárca anyaga 100% PU (poliuretán), amely könnyedén tisztítható. 

Én imádom az új pénztárcámat, mert pont olyan amelyet szerettem volna. Praktikus, dizájnos és kis helyet foglal a táskámban. 

Én csak ajánlani tudom nektek a Traxis webáruházat!

Ti is szeretnétek egy divatos pénztárcát? Erre a linkre kattintva biztosan megtalájátok azt a pénztárcát, amely nektek a leginkább megfelel:

Pénztárcák 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy