2020. december 8., kedd

Libresse termékeket teszteltem | Trnd

 Kedves olvasóim!

A Trnd Libresse project keretében tesztelhettem a Libresse márka újdonságait, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök!

A csomagban megtalálható volt:

- Libresse Multistyle tisztasági betét

- Libresse Ultra betét

- Libresse Goodnight X-large betét

Libresse Multistyle tisztasági betét:

Kifejezetten tetszett benne, hogy bármilyen fehérneműhöz remekül illeszkedik. Ezenkívül a hatékonyságával is megvoltam elégedve és a csomagolását is szuper praktikusnak találom. A csomagban ő volt a kedvenc termékem, ezért ha pontoznom kellene egy ötös skálán, öt pontot adnék neki.

🌸🌸🌸🌸🌸

Libresse Ultra betét: 

A vékonysága ellenére nagyon megbízható volt a számomra, még a legelső napokon is, amelyek során erősebb a menstruációm. A csomagolását szintén praktikusnak találom és összességében megvoltam vele elégedve. De kicsit furcsának találom a vékony kialakítását, amelyet nehezebb volt számomra megszokni. Viszont megbízható és kényelmes, ezért ő is megérdemli az öt pontot. 

🌸🌸🌸🌸🌸

Libresse Goodnight X-large:

Én sosem használtam külön nappali és éjszakai betétet, de nagyon örültem annak, hogy kipróbálhattam egy éjszakai betétet is. A hatékonysága nagyon szuper volt, mert erősebb vérzés esetén sem tapasztaltam átütést az alsóneműmre. Viszont számomra a mérete túlságosan nagy és nem éreztem komfortosan magam a viselése közben , valamint alvás közben is zavart egy kicsit. Ezért számára négy pontot szeretnék adni. 

🌸🌸🌸🌸

A kedvencem a Multistyle tisztasági betét volt, amelyet biztosan újra fogok vásárolni. :)

A képen látható termékeket nem mind saját használatra használtam fel, hanem megosztottam ismerősökkel, barátokkal is. Ők is megvoltak elégedve a termékekkel, bár olyan is volt, aki hozzám hasonlóan nem érezte kényelmesnek a Goodnight X-large éjszakai betétet.

Ti próbáltátok már valamelyik terméket? 



2 megjegyzés:

  1. Szia Henrietta!
    Èn csak a Grey awayre reflektàlnèk.
    Egy hete hasznalom,mert vannak ősz hajszàllaim.Egyèbkènt eredeti vörös hajam van.3hèt múlva tenyleg visszajön a vörös hajam színe?
    Köszönöm,Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Timi,

      Nekem természetes fekete hajam van és valóban segített a termék. Tehát ha a fehér szálakat újra feketévé tudja varázsolni, én úgy hiszem, hogy a vörös hajon is sokat tud segíteni. Esetleg ha három hét alatt nem látnál lényeges változást, használd még pár hétig, mert lehet több idő kell, hogy kifejtse a termék a hatékonyságát. Szívből remélem, hogy segíteni fog. :)

      Törlés

Jóga párna / Green-Echo / 🌱