2021. január 19., kedd

Newloot (Interjú és termék bemutatás) 🐾🐹

 Kedves Olvasóim!

Először is boldog új évet kívánok mindenkinek! 

2021 első blogbejegyzése számomra nagyon különleges lesz, hiszen egy olyan webáruházzal működhettem együtt, akiknek a munkáját én nagyon kedvesnek és szívmelengetőnek találom. A Newloot webáruház jóvoltából kettő fantasztikusan aranyos plüsst fogok bemutatni, illetve a blogbejegyzés végén egy interjút is olvashattok. 

A Newloot webáruház kínálatában megtalálhatóak plüssök, lakberendezési tárgyak és ajándéktárgyak is. Én most két igazán aranyos plüsst választottam.

Grupo Moya Plüssmókus:

Véleményem szerint imádnivaló ez a kis mókus, de akinek még nálam is jobban rabul ejtette a szívét, az a keresztlányom. Ő még csak három éves, ezért ez a mókuska nemcsak a polca dísze lesz, hanem rengeteget fog vele játszani is. Azt hiszem ennél jobb helyre nem is kerülhetett volna. 

A Grupo Moya névre hallgató plüssmókus szürke és barna színben is megvásárolható. Az én csomagomban barna mókuska rejtőzött el, amelynek a pontos mérete 21 cm. Az anyaga 100% poliészter, nagyon puha és ölelgetnivaló plüss. Kifejezetten tetszik benne, hogy kidolgozott és minőségi termék. Már első látásra is látszik, hogy a készítők a legapróbb dolgokra is odafigyeltek. Kedvencem pedig az benne, hogy a mókus egy kis makkot tart a kezeiben. A nagy zöld szemei és mosolygós arcocskája jobb kedvre deríheti bármely korosztályú embert, legyen az akár gyermek, felnőtt vagy akár idősebb is. Ajándékként is nagyon tudom ajánlani, de akár az otthonunk dísze is lehet, mint egy kedves és jókedvű plüss játék. 

Megtetszett? Itt rendelheted meg -> Grupo Moya Plüssmókus 


A másik termék, amely helyet kapott a csomagomban az pedig egy pihe-puha husky kutya plüss.

Bimar Nagy Tappancsos Husky:

Mindig is imádtam a huskykat, mert gyönyörűek, makacsok és nagyon kitartóak. Amikor gyerek voltam nekem is volt egy huskym, ezért is választottam a Bimar Nagy Tappancsos Husky névre hallgató plüsst. Már fel is került a polcomra és akárhányszor ránézek, mindig kellemes és boldog emlékek jutnak az eszembe az egykori pajtásomról. A plüssmókushoz hasonlóan rendkívül puha az anyaga és jól esik magamhoz ölelni, annyira kellemes a tapintása. A nagy tappancsai különlegessé teszik a megjelenését. A bal mellkasán is található egy tapancs lenyomat, amely személy szerint nekem nagyon tetszik. Viszont a kedvencem a gyönyörű szép, kék szemei és a boldog arcocskája. Egyszerűen imádom és köszönöm szépen a Newloot webáruháznak mindkét gyönyörű, minőségi és aranyos plüsst! 

Te is szeretnél egy csodaszép husky plüsst? Itt tudod megrendelni: Bimar Nagy Tappancsos Husk

Ha ti szeretnétek egy szép, egyedi és minőségi plüss, mindenképpen látogassatok el a Newloot webáruházba, ahol a plüssökön kívül szuper & dizájnos ajándéktárgyakat és labkerendezési tárgyakat is vásárolhattok! 😊


https://newloot.hu/

Interjú 

"Kedves Ferenc,


Először is gratulálni szeretnék a NewLoot webáruházhoz!

Szeretnék néhány kérdést feltenni az újonnan indult vállalkozásukkal kapcsolatban. :)

Köszönjük szépen!


Honnan jött az ötlet, hogy plüssöket, ajándékokat és lakberendezési tárgyakat kínáljanak a vásárlók részére?

Nagyon sok minden az életünkben egyhangú és szürke. Akik irodai környezetben dolgoznak, azok tudják jól; a munkánk egyre inkább teret hódít az otthonunkban is. A telefonunkon és számítógépünkön szinte bármikor hozzáférünk a projektjeinkhez és leveleinkhez, sokszor elvárás is, hogy otthonról is dolgozni kell.


Emiatt az otthonunk könnyen szürkévé, egy újabb irodává változhat. A NewLoot egy olyan fiatalokból álló csapat, akik szerint az otthonunkat kedvesebbé, barátságosabbá kell formálnunk. Szeressünk ott lenni, töltődjünk belőle. Ha a szobáinkban körbetekintünk, legyen néhány kedves, mosolygós arc, ami visszatekint ránk. Nagyon fontos ez a lelki egészségünk megőrzésében, sokkal inkább, mint sokan azt gondolnák.


A minap érdeklődve figyeltem, hogy a webáruházukban szuper táskák is kaphatóak. Esetleg a közel jövőben várhatóak hasonló divat kiegészítők a webshopban?

Nem valószínű. Gyerekeknek szóló termékek ezek inkább, ezen a vonalon szeretnénk továbbmenni. Plüssök, ajándéktárgyak, lakberendezés és lesznek a jövőben. Ez nyilván függ attól, mikor tudunk megegyezni minden kiszemelt beszállítónkkal a részletekről. Nem szeretnénk túl sok termékkategóriát bevonni, félünk, elveszítenénk az identitásunkat általa..


Ön mit tapasztalt az elmúlt hónapok során? Az emberek szívesebben vesznek ajándéktárgyakat online?

A COVID-tól függetlenül az elmúlt években is egyre inkább ez volt a tendencia. Az embereknek egyre több tennivalójuk és egyre kevesebb szabadidejük van. Az alapvető bevásárlási cikkek és háztartási eszközök megvásárlásán túl, egyre kevesebben jutnak el olyan boltokig, ahol specifikusan hobbitermékekkel, vagy újdonságokkal találkozhatnak. Nyilván a vírus miatt ez még inkább igaz lett, így egyre több ember találja vonzó alternatívának a különböző online áruházakat. Ha valamit keresel, könnyebben átnézel tíz weboldalt, mint tíz boltot. Valamint, mivel többet vannak otthon az emberek, a futárok érkezésével is könnyebb tervezni.


Ha néhány mondattal kellene jellemezni a NewLoot webáruházt, mik lennének azok? Miért pont Önöket válasszák a kedves vásárlók?

Igyekszünk folyamatosan fejlődni és egyre nagyobb választási lehetőséget adni a kedves vásárlóink számára, olyan termékekkel, amik nincsenek már 30 másik webáruházban. Inkább kevesebb kategóriát és azokon belül több terméket szeretnénk, hogy mindenki megtalálhassa a neki tetsző darabot. Emellett igyekszünk amit csak lehet, saját készleten tartani, hogy a vásárlást követően másnap már a futárhoz kerülhessen a csomag. 


Nagyon szépen köszönöm, hogy megtisztelt a válaszaival kedves Ferenc és további sok sikert kívánok!

Mi is köszönjük a lehetőséget!

"


Üdvözlettel:

Fizl Ferenc


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy