2021. június 6., vasárnap

BT21 övtáska 💜 | Best Stuff |

 Kedves Olvasóim,

A mai bejegyzésemben egy új kedvenc kiegészítőmet szeretném nektek bemutatni, amely a múlt héten érkezett meg hozzám a Best Stuff webáruháztól! Ezúton is nagyon szépen köszönöm nekik. 😊

BT21 övtáska 

👉 Itt rendelheted meg 👈


Az övtáskák nemrégen újra divatba jöttek. Már egy ideje fontolgattam, hogy én is beszerzek egyet, így nagyon boldog voltam, amikor a Best Stuff kínálatában megláttam a BT21 övtáskát. Véleményem szerint nagyon stílusos, kényelmes és praktikus is egyben. Sportos öltözethez nagyszerű választás lehet, de akár nőiesebb és elegánsabb szetthez is bátran párosíthatjuk.  

Az övstáka  az 1990-es években volt igazán trendi és mivel hozzám nagyon közel áll a '90-es évek stílusa, így igazán örülök annak, hogy ismét visszatért, mint népszerű és divatos kiegészítő. 

Hogyan viseld? 

- öv helyett is viselheted például egy csinos kis kabáttal vagy blérezzel 

- vállon átvette is szuper választás lehet a nyári hőségben egy farmer shorttal és pólóval 

- a háton átvette is nagyon kényelmes viselet lehet például sportolás közben vagy akár egy kényelmes szettel viselve a hétköznapokon 

Mivel nagyon szeretem a BTS bandát, ezért én imádom ezt az övtáskát és nagy kedvencemmé vált az elmúlt napokban. Szívesen felveszem akárhová és egészen biztosan nagyon sokat fogom majd hordani az elkövetkezendő hónapokban is. 

Az övtáska cipzárján megtalálható a BT21 felirat, hiszen a táska hivatalos BT21 termék. 

Az anyaga textil és elülső részén fekete alapon találhatóak meg rajta a BTS csapat tagjainak az allteregójai, chibi stílusban megrajzolva. 


Suga -> Shooky 

J-Hope -> Mang 

RM -> Koya 

Jimin -> Chimmy 

V -> Tata 

Jungkook -> Cooky 

Jin -> RJ 

Illetve csillagok, szívecskék és egyéb csillagászattal kapcsolatos kis motívumok is találhatóak az övtáskán. 

A hátulja fekete, a pántjai pedig állíthatóak. A belseje fekete fehér kocka mintás és található benne két kisebb rekesz. Ez a rekesz iratok, zsebkendő, rágó vagy bármilyen kis apróság tárolására alkalmas lehet. 

Szívből ajánlom minden kedves BTS rajongónak és persze azoknak, akik egy szuper praktikus és dizájnos övtáskát szeretnének vásárolni! :)

A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊
Sőt, hogy ha 20.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!

Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!

Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.

Köszönöm szépen a lehetőséget a Beststuff webáruháznak!

👉 https://beststuff.hu/ 👈



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy