2021. június 14., hétfő

Pinkie átalakítható hátizsák | Helen Design

 Kedves Olvasóim,

A mai blogbejegyzésemben egy igazán különleges és egyedi terméket szeretnék nektek bemutatni a Helen Design jóvoltából! :) 

https://helendesign.hu/spd/hd790045/PINKIE-atalakithato-hatizsak-RENDELESRE-KESZUL#



Már többször említettem nektek különféle blogposztokban, hogy imádom a különleges és egyedi termékeket, legyen szó akár ékszerről, ruhákról vagy akár divatos kiegészítőkről. 

Ezért is tetszettek meg igazán a Helen Design termékei, hiszen mivel rendelésre készülnek, így még inkább izgalmasabbak és egyediek, nem mellesleg egészen biztosan nem fognak szembe jönni velünk az utcán. 

Gyönyörű szép táskák találhatóak meg a Helen Design kínálatában. Több fazonú táska is nagyon megtetszett, ám végül a Pinkie névre hallgató, átalakítható hátizsákra esett a választásom. 

Ami leginkább megtetszett benne az a praktikussága, hiszen nagyon könnyedén egy igazán csinos válltáskává alakíthatjuk a sportosabb fazonú hátizsákot. 

Bevallom őszintén, hogy én a mindennapokban hátizsákot szoktam hordani, mert számomra ezek a legkényelmesebbek. Sok mindent elnyelnek, komfortosak és egyszerűen csak a hátamra kapom minden szükséges holmimmal együtt, és már útnak is indulok. 

Viszont előfordult már velem olyan, hogy olyan helyre mentem, ahová elegánsabban kellett felöltöznöm és ahhoz a szetthez nem igazán passzolt volna egy sportosabb hátizsák. Viszont ha stílusban hozzá passzoló kistáskát vettem fel, akkor abban sajnos nem fértek el a holmijaim. 

Így számomra tökéletes választás volt a Helen Design kínálatában megtalálható Pinkie hátizsák! Nemcsak praktikus, hanem a külseje is gyönyörű szép. 

Fekete és rózsaszín textilbőrből készült, amelynek a tapintása nagyon kellemes és puha. A belseje fekete pamutvászonnal lett kibélelve, amelyben egy kisebb rekesz is található. 

Mágneses zárral záródik, illetve ha ezt a zárat kinyissuk láthatjuk, hogy a táska kapott egy nagyobb cipzáros részt is. Ez a főrekesze a táskának, amely meglepően tágas! Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy lesz a táska fő rekesze, de mindenesetre én nagyon örülök neki, hiszen így tényleg minden fontos dolgom belefog férni. Szívből ajánlom munkába vagy akár suliba is! 

A táska magassága 35 cm, a szélessége 33 cm és a mélysége 10 cm. 

A pántjai állíthatóak és pikk-pakk átalakítható válltáskává vagy hátizsákká. Sportos vagy akár elegánsabb szetthez is tökéletes választás lehet! 

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy minőségi, egyedi és csodaszép táskát szeretnének vásárolni! :) 

Mindenképpen látogassatok el a Helen Design webáruházba, mert kíváló minőségű és divatos, valamint praktikus táskákat találhattok meg a kínálatukban: 

https://helendesign.hu/

- ROLL TOPP HÁTIZSÁK 

- HÁTIZSÁK 

-VÁLLTÁSKA 

-KENYERES ZSÁKOK 

Csupa klassz dolog és nagyon szuper dolognak tartom, hogy a környezetvédelem is fontos szerepet kap a webáruházban, hiszen kenyeres zsákot is vásárolhatunk a Helen Design webshopban, így felhagyhatunk a műanyaggal a kenyér vásárlás során is. 💕 

Ha három szóval kellene jellemeznem a Helen Design webshopot, az alábbi szavakkal írnám le: 

Minőségi 

Divatos 

Egyedi 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy