2021. október 22., péntek

LOLMARKT 🎃 Halloweeni különlegességek 🎃

 Kedves Olvasóim,

Lehetőségem nyílt ismét együttműködni a LOLMARKT csapatával, amelynek nagyon örülök és hálás vagyok, hogy bemutathatom az alábbi termékeket! 

👉 https://lolmarkt.hu/ 👈

A LOLMARKT webáruház kínalátban megtalálhatóak:

- női pólók, - férfi pólók, - gyerek pólók, - pulóverek, - fém bögrék, - vászontáskák 

Az én választásom most egy Horror Friends mintás kapucnis pulóverre esett. Imádom a kényelmes ruhadarabokat és persze a horror filmeket, ezért nagyon megtetszett  a pulcsi amint megláttam a LOLMARKT kínálatában. 

Mivel már volt LOLMARKT-os pulcsim azt tudom nyilatkozni több év után, hogy a minta nagyon tartós, köszönhető ez a prémium minőségének. Ha ti is pulóvert szeretnétek rendelni azt tudom javasolni, hogy a mérettáblázatot mindenképpen vegyétek figyelembe, hiszen részletesen le annak írva a méretek cm-ben megadva. Én M-es méretben rendeltem meg és tökéletes lett. Igazán kényelmes viselet nyújt a mindennapokban. 

Mosás: Mindig kifordítva mossátok, kimélő programon. 

Mosási hőfok: 30°C-40°C fokon. 

Vasalás: Közepesen meleg vasalóval ajánlott vasalni és ügyelni kell, hogy ne érjen a vasaló a pulóveren található mintához. 

Méretek: S,M,L,XL,XXL 

Pennywise

A pulcsin központi helyet kapott Pennywise alakja, aki Stephen King: AZ regény szereplője. Pennywise egy földöntúli entitás, antihős és főgonosz is egyben. King valamennyi regényében szereplő gonosz erő közül ő az egyik leghatalmasabb. 

Megszemélyesítője: 

Tim Curry (1990)

Bill Skarsgard (2017,2019) 

Jason Woorhees 

A pulóver jobb oldalán Jason található, aki a Péntek 13 horrorfilmek kitalált karaktere. Gyerekként belefulladt a tóba, amely a Crystal Lake mellett táborozott. A későbbiekben démonként éledt újra és gyilkolni kezdett. A legtöbb áldozata a területen lakók közül került ki. 

Freddy Kruger 

A pulcsi bal oldalán a híres Freddy Kruger szerepel. Freddy a Rémálom az Elm utcában című horrorsorozat kitalált szereplője. Híres az eltorzult arcáról, a pengés kesztyűjéről, aki a rémálmaikban végez a fiatal áldozataival. Wes Craven alkotta meg a karakterét, amelyet Robert Englund játszott. 

👉 Horror Friends pulóver  👈

A pulcsi mellett lapult még a csomagban kettő Halloweeni póló, amely meglepetés volt a számomra is! Nem tudtam, hogy milyen minták lesznek rajtuk, de bevallom őszintén, hogy arra gondoltam, hogy Halloweeni tök minta lesz rajtuk. Viszont amikor kinyitottam a csomagot, nagyon megörültem, hiszen a pólókon híres horror ikonok kaptak központi szerepet. 

Az első pólón Jason található, "Classic Killer" felirattal. A póló fekete, így még inkább ütősebb rajta a színes minta és felirat. Az anyaga 100 % pamut és nagyon kellemes puha a tapintása. Mivel szeretem a lezserebb ruhadarabokat, ezért 2 XL méretben rendeltem meg a pólókat. Tetszik, hogy kicsit over size stílusúak. 

https://lolmarkt.hu/kategoriak/unnepek-173/halloween-195/classic-killer-ferfi-polo


A második pólón pedig Freddy Kruger és még két félelmetes alak arcképe található, akiket még nem sikerült felismernem. Feliratként pedig a "Dream Team" kapott helyen a minta mellett jobb oldalt, amely vicces is egyben, hiszen Freddy a rémálmokban üldözi a fiatalokat, akiket kiszemelt áldozatként. 

https://lolmarkt.hu/kategoriak/unnepek-173/halloween-195/dream-team-ferfi-polo

Mindkét póló nagyon szuper, a minták extravagánsak, minőségiek és nem mellesleg a pólók nagyon kényelmesek is egyben. 

Látogassatok el a LOLMARKT oldalára, hiszen mindkét Halloweeni póló megvásárolható a kínálatukban többféle színben és méretben is. 

Kezelési útmutató: 

A pólót mindig kifordítva, kímélő programon, 30°-40°C fokon mosd. 

Közepesen meleg vasalóval ajánlott vasalni és ügyelni kell, hogy közvetlenül ne érjen a vasaló a pólón található mintához. 

Összességében nagyon elégedett vagyok ismét a termékekkel, bár a LOLMARKT csapatában eddig sosem kellett csalódtam, hiszen minden termékük nagyon minőségi és őszintén csak  ajánlani tudom mindenkinek. 


Ami a legfontosabb a LOLMARKT számára:

Gyorsaság 

A rendelésed leadása után 1-2 munkanapon belül megkapod a kért termékeket. 

Minőség 

A pólók anyagának és a nyomás technológiájánál is a tartósság a fő szempont. 

Egyediség 

Te kitalálod, ők megvalósítják neked, hogy viszontláthasd pólón is. 

Elérhetőség

Nem csak online vannak jelen, hanem az ország 13 pontján megtalálhatod az üzleteiket. 

👉 https://lolmarkt.hu/ 👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱