2021. november 10., szerda

Tűnj Ki 🌟

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben szeretném nektek bemutatni, hogy milyen szuper termékek lapultak a csomagomban, amely a Tűnj Ki webáruháztól érkezett. Ezúton is köszönöm szépen a csodás csomagot! 

20 % kedvezmény 

HENI20 kuponkód felhasználásával! 😊 

2021. december 31.

👉 https://tunjki.com/ 👈

Az első termék, amely helyet kapott a virtuális kosaramban az egy díszpárna volt. 

Unikornis pink díszpárna 

Imádom a lakberendezési kiegészítőket és a díszpárnák az egyik nagy kedvenceim, ugyanis remekül feltudják dobni a legegyszerűbb helyiséget is. A Tűnj Ki webáruház kínalátából egy rózsaszín, nagyon csajos díszpárnát választottam. Az eleje rózsaszín és egy unikornis található rajta, illetve apró pöttyök. A hátulja fehér és az alján található egy cipzár is, így könnyedén kimosható a huzatja. A párna anyaga 100% poliészter. A mérete pedig 40x40 cm. Kellemesen puha az anyaga, akár gyerekeknek is tökéletes választás lehet. :) 

Válogass kedvedre a díszpárnák közül: 👉 Díszpárnák 👈

👉 https://tunjki.com/UNICORN-PINK-DISZPARNA 👈

Arizona ékszerszett

A második termék, amely a csomagban volt, az pedig egy igazán különleges ékszerszett volt, amely az Arizona ékszerszett nevet kapta. 


Szeretem az ékszereket, ezért nagyon örültem az alábbi ékszerszettnek. A színe világos rózsaszín, amely Swarovski kristályos. A szett tartalmaz egy nyakláncot és egy pár fülbevalót. Az ékszerszett egy letisztult és elegáns díszdobozban érkezett, így akár karácsonyi ajándéknak is remek lehet bármely szerettünknek. A nyaklánc hossza 40 cm+5 cm állítható. 

Az anyaga fémötvözet, amely minőségi és divatos. Letisztult, nőies és csinos. Nekem nagyon tetszik! 

Többféle színben is megrendelhető: fekete, zöld, kék, ezüst. 

👉 https://tunjki.com/Arizona-Ekszerszett-Light-Rose 👈

Olga hajcsatt mix

A harmadik termék, amelyet megrendeltem az pedig egy Olga hajcsatt mix volt.

 Már régóta szerettem volna hasonló hajcsatokat, ezért nagyon örülök most annak, hogy megérkeztek. Többféle hajstílussal is lehet őket viselni, így nemcsak mutatósak, de praktikusak is egyben. Egy rózsaszín és két gyöngyökkel díszített hajcsatt található a szettben. Az anyaguk fém és plastic. 

👉 https://tunjki.com/Olga-Hajcsatt-Mix 👈

Szeretnék pár szót ejteni a csomagolásról is, ugyanis én még ennyire cuki csomagolásban sosem kaptam terméket.

Egy cicás díszdobozban érkezett meg a hajcsat szett, amelyen található volt egy arany színű láncocska is. Ezt a láncot eltudom képzelni karláncnak vagy akár bokaláncnak is. Nagyon esztétikus és nőies darab, amelyet imádok. Köszönöm szépen a kedvességet a Tűnj Ki webáruháznak! :) 

Az utolsó termékek, amelyeket ma szeretnék nektek bemutatni azok pedig ajándékok voltak! A csomagban helyet kapott három cicás könyvjelző, amelyek abszolút kedvenceim lettek. Imádnivalóak és nagyon hasznosak, hiszen imádok olvasni és a könyvjelzőkből mindig jól jön néhány új darab. :) 

Összességében én nagyon örülök a termékeknek, mert minőségiek, egyediek és divatosak! Hogy ha ki szeretnél tűnni a tömegből, bátran válaszd a Tűnj Ki webshopot, mert egészen biztosan megtalálod a neked tetsző kiegészítőket! 

A Tűnj Ki webshop kínálatában megtalálható:

~ gyerek termékek 

~ női termékek 

~ férfi termékek 

~ otthoni dekoráció 

~ fotózási kellékek 

~ ékszer szettek 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱