2022. február 22., kedd

Zs & M Sportruházat | Reebok sportcipő 👟

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy fantasztikusan kényelmes sportcipőt szeretnék nektek bemutatni a Zs & M Sportruházat jóvoltából! 

👉 https://zsmsportruhazat.hu/ 👈

"Az áruház elsősorban sportruházatot forgalmaz ugyan, ám “hitvallásunk” hogy a kényelmes, jó minőségű szabadidőruhák nem kizárólagosan a sportolás kellékei.

Szeretnénk kiterjeszteni ezt a szemléletet és felhívni a figyelmet a mindennapi életvitel egyszerűsítésére és a hétköznapok jobbá tételére, még ha az egy kényelmes melegítőn keresztül is folyik. Pl.: gondolok itt arra, hogy egyszerűen egy szuper, márkás és divatos melegítőben bátran el lehet menni bevásárolni, kirándulni, a fodrászhoz és hasonló helyekre, fontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mintsem, hogy kényelmetlen farmereket erőszakoljunk magunkra, csak mert a kutyust levisszük negyed órára sétálni.

Mindemellett természetesen az aktív életvitel, a sportolás és a természetben töltött szabadidős tevékenységek is alapvető értékeink közé sorolhatóak."


A tavasz beköszöntével többet vagyunk kint a szabad levegőn, többet mozgunk és szívesebben sportolunk. Számomra a kocogás az egyik legkedvesebb mozgási formám, amelynek elengedhetetlen kelléke egy jó minőségű és megbízható sportcipő. Így esett a választásom a a Zs & M Sportruházat online webáruház kínálatában megtalálható Reebok női edző cipőre. 

👉 https://zsmsportruhazat.hu/shop/14-edzocipo/56463-reebok-noi-edzocipo-speed-tr-flexweave--cold-greywhitedeni-dv4401/ 👈

Reebok női edző cipő Speed TR Flexweave cold 


Azért esett a választásom erre a cipőre, mert flewveave technológiával készült. Ennek az az előnye, hogy a cipő felveszi a láb alakját. Nem mellesleg megfelelő támogatást nyújt a kritikus pontokon. Számomra ez kifejezetten érzékeny téma, hiszen nem könnyen találok magamnak kényelmes cipőt. Viszont a Reebok Speed TR flewveave cold cipő roppant kényelmes és abszolút telitalálat a számomra. A gumi talpa pedig biztos tapadást biztosít. Anyaga felső része textilből készült, amelyet könnyedén tisztíthatunk. A cipő súlya nagyon könnyű és jól szellőzik, így a melegebb időkben is szívesen fogom majd hordani sportolásra vagy akár a hétköznapokra is. 

A Reebok egy igazán remek márka, mert minőségi és megbízható. A Reebok céget Angliában, azon belül Boltonban alapították 1895-ben. Eleinte futócipőket készítettek, majd csak az 1970-es években kezdték el árusítani a termékeiket Amerikában. 

A márka alapítója Joe Foster , aki ekkor még az édesapja boltjában dolgozott, ahol feltalálta az első futócipőt. Ezekben az időkben J. W. Foster and Sons néven futott a vállalat. A Reebok névre 1958-ban változtatták meg. 

Egy Paul Fireman nevű üzletember felfigyelt a márkára, majd az alapítók beleegyezésével a Reebok termékeket terjeszteni kezdték Amerikában.

Nem később a vállalat népszerűsége egyre inkább felfelé ívelt. 

A Reebok első széles körben eladott futócipője az 1980-as években készült el. Ekkor kezdtek el atlétákat leszerződtetni a reklámkampányaihoz és rengeteg sporteseményen jelentek meg szponzorként. 

A Pump nevű cipők a bemutatásuk idejében, 1989-ben igazán forradalminak számítottak. 2005-ben pedig a német Adidas felvásárolta a Reebokot. 

Ma is szàmtalan világhírű sportoló beszél a márkáról és viseli a vállalat termékeit. A tavalyi évben, 2021-ben pedig az Adidas eladta a Reebokot az Authentic Brands Group-nak. 

Összességében azt kell mondanom a Reebok női edzőcipőről, hogy számomra tökéletes választás volt. Akár egész napos rohangálás során is nagyon kényelmes viseletet nyújt. Munkába, iskolába is remek is remek választás lehet. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy szuper komfortos és vagány cipőt szeretne! 

A teljes utcai cipő kínálatot megtalálod itt:

👉 https://zsmsportruhazat.hu/shop/1-cipo/ 👈


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy