2022. március 3., csütörtök

BonBon Fashion

 Kedves Olvasóim, 

A BonBon Fashion online webshop jóvoltából ma egy nagyon szép és nőies terméket szeretnék nektek bemutatni. 

👉 https://www.bonbonfashion.hu/ 👈

A tavasz beköszöntével minden nőnek szüksége van néhány új ruhadarabra és gardrób frissítésre. Én mindenképpen szerettem volna egy csinosabb kardigánt, amelyet könnyedén tudok párosítani és többféle ruhadarabommal is remekül viselhető. 


👉 https://www.bonbonfashion.hu/kiara-pulover-vilagos-kek-611 👈

Így esett a választásom a BonBon Fashion kínálatában megtalálható Kiara kardigánra. Tökéletes választás volt a számomra, hiszen nagyon kényelmes és igazán puha a tapintása. Végig gombos és szuper rugalmas az anyaga, amely 50 %-ban viszkózt, 28 %-ban poliésztert és 22 %-ban polamidot tartalmaz. 

A képen is látszódott, hogy nagyon kellemes lehet az anyaga, de amikor kibontottam a csomagot igazán meglepődtem, hogy mennyire puha a tapintása. A bőrhöz is nagyon gyengéd, amelynek igazán örülök, hiszen sajnos az én bőröm érzékeny. A légáteresztő képessége is magas, ráadásul hipoallergén, amelynek sima és fényes a külseje. A mosása és az ápolása is igen egyszerű. 30 °-on mosható és 110 °-on vasalható. Viszont nem fehéríthető és szárítógépben sem szárítható. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert rugalmas az anyaga. S mérettől egészen az L-ig jó a mérete. Tavaszra, hűvösebb nyári estékre tökéletes választás lehet. Mosás után is ugyanolyan fényes marad a felülete. Gyorsan szárad és remekül elnyeli a nedvességet. Szuper kényelmes és nagyon csinos, így mindenképpen érdemes beszerezni legalább egyet! 😊

A világoskék szín mellett kapható még a termék: 

- sötétkék 

- fekete 

- narancs 

- és pink színben 

A BonBon Fashion kínálatában megtalálható: 

- kabátok 

- ruhák 

- felsők 

- nadrágok 

- együttesek 

- farmerek 

- alkalmik 

- kiegészítők 

Ha jó minőségű, divatos és nőies ruhadarabokat szeretnél vásárolni megbízható webáruháztól, válaszd bátran a BonBon Fashion-t! 

👉 https://www.bonbonfashion.hu/ 👈 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy