2022. június 27., hétfő

Lila Macska 🐱

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben két igazán egyedi és különleges lakás dekorációt mutathatok be nektek a Lila Macska online webshop jóvoltából!

https://www.lilamacska.hu/

https://www.lilamacska.hu/pillangos-fa-ekszerdoboz-nagy-1455

Az első termék, amely rögtön megragadta a figyelmemet az egy csodaszép ékszertartó volt. A Lila Macska webáruház kínálatában többféle méretű és stílusú ékszertartó megtalálható, de nekem a pillangós fa ékszertartó nyerte el leginkább a tetszésemet. Nagyon megtetszett a letisztult és egyszerű stílusa. Egy igazi klasszikus dekoráció, amely sosem megy ki a divatból. Kétszintes, így sok ékszert tárolhatunk benne. A belseje sötét szürke bársonnyal lett bevonva, amely igazán esztétikus megjelenést kölcsönöz neki. A felhajtott tető belsejében pedig besüllyeztett tükör található,amely nagyon praktikus lehet például a reggeli készülődés közben. Az alsó szint egy fiókot rejt magában, gomb fogantyúval. Én már bele is pakoltam az ékszereimet. Meglehetősen sok elfér benne kényelmesen, így könnyedén lehet rendszerezetten tartani őket. Nem mellesleg már önmagában egy csodaszép dekoráció az ékszertartó, amely ráadásul praktikus is egyben. Kiváló a minősége is, így biztosan sok éven át tárolhatjuk benne az ékszereinket. 

A teteje fémből készült, amelyet részletesen és szépen kidolgozott pillangók, illetve virágok díszítik. 

A magassága: 8,5 cm 

A szélessége: 12,5 cm 

A hosszúsága: 17,5 cm 

Ha ti is szeretnétek egy csodaszép és minőségi ékszertartót, bátran látogassatok el a Lila Macska webáruházba, mert biztosan megtaláljátok a nektek leginkább tetsző és legmegfelelőbb darabot. 

További ékszertartók: https://www.lilamacska.hu/dekoracio-138/ekszerdobozok-201

A második termék, amely bekerült a virtuális kosaramba az egy előszoba belépő volt.

https://www.lilamacska.hu/szivecskes-eloszoba-belepo-csipkes-szegellyel-3050

 Régóta keresek már megfelelő méretű előszoba belépőt, de ezidáig nem jártam sikerrel. Ezért nagyon örülök annak, hogy a Lila Macska webáruház kínálatában rátaláltam erre a szuper termékre. Szívecske minta és "Welcome to our home" felirat díszíti. A szegélyén pedig csipke minta található, amely romantikussá teszi a hangulatát. A hölgyek biztosan imádni fogják ezt a szuper előszoba szőnyeget, mert ízléses, egyedi és remekül feltudja dobni az enteriőrt. Az anyaga poliészter, így könnyedén tisztítható. Az alján fekete, csúszásmentes bevonat található. 

A szélessége: 44 cm 

A hosszúsága: 74 cm 

A vastagsága: 1 cm 

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és csak ajánlani tudom mindenkinek! Remekül feldobta az előszobát, nőies és romantikus a hangulata, amely nagyon tetszik. A minősége is szuper, így csak azt tudom javasolni nektek, hogy mindenképpen megéri beszerezni egyet. Hasznos és mutatós lakás dekoráció, amely egyetlen egy háztartásból sem hiányozhat. :)

https://www.lilamacska.hu/

A Lila Macska kínálatában megtalálható: 

- dekorációk 

- textílek 

- kiegészítők 

- ajándékok és még több egyedi, különleges termék 

Ha fontos számodra a minőség és a megbízhatóság, válaszd a Lila Macska online webshopot! :) 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy