2022. július 13., szerda

Ásványkarkötők 💎

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy gyönyörű karkötőt mutathatok be nektek az Ásványkarkötők webáruház jóvoltából! Ezúton is nagyon szépen köszönöm a lehetőséget Fruzsinak! :) 

💎 https://asvanykarkotok.hu/ 💎

"Üdvözöllek az Ásványkarkötők.hu - Zyna Style facebook oldalán!
Zsögöny Fruzsina vagyok, Reiki mester és ásványgyógyász.
Mivel több száz ásványfajtát tudunk már megkülönböztetni, nem mindegy, hogy ezeket a fél és drágaköveket milyen kombinációban viseljük, illetve, hogy megkapjuk-e a megfelelő háttér információt egy-egy ásvány fajtával kapcsolatban. Ezeket a köveket ősidők óta használja már az emberiség gyógyításra, védelemre, vagy csak akár szépészeti célokra, mégis egy időre megfeledkeztünk róluk és teljesen a homályba vesztek. Szerencsére manapság egyre többen érdeklődnek újra az ásványok iránt és egyre többen keresnek fel szakembereket a témában, hogy ne csak egy újabb szép ékszert viseljenek, hanem a konkrét problémára keresnek gyógyírt.
Egyedi elképzelésedet szívesen elkészítem, csak Írj vagy Hívj nyugodtan.
Webáruházam folyamatosan bővül szebbnél szebb ékszerekkel, tehát érdemes újra és újra visszatérni.
Az ásványok hatásairól bővebben az asvanykarkotok.hu weboldalon, az Ásvány lexikon menüpontra kattintva olvashatsz, vagy ha konkrét problémát szeretnél orvosolni, kattints az Ásványok gyógyhatásai menüpontra."

https://asvanykarkotok.hu/termek/szervezetet-regeneralo-asvany-karkoto/2446

Ez a csodaszép kék és ezüst karkötő rögtön elvarázsolt és igazán örülök annak, hogy a szépsége mellett számtalan jótékony hatással is rendelkezik. 


Stresszoldó, belső békét teremtő, gyulladáscsökkentő, szervezet öngyógyító képességet aktivizáló ásvány karkötő 

Ez egy valódi gyógyhatású ásvány ékszer, amely hemimorfit, akvamarin korong, ropantott kék hegyikristály, labradorit ásvány, cirkónia köztes díszekkel készült. 

Akvamarin: 

Kép forrása: hszien.hu

A legenda szerint a barátság köve, amely fejleszti a kitartást és a fegyelmet. Javítja a kommunikációt és enyhíti a torokfájást, illetve a szénanátha tüneteit. Jó hatással van a depresszióra és a lassú anyagcserére is. Könnyedséget és oldottságot okoz. Remek hatással van az elintézetlen ügyek befejezésére is, hiszen ösztönöz arra, hogy fejezzük be azt amibe belekezdtünk. Jótékony hatással van a pajzsmirigyre és szabályozza a hormonháztartást.  Legfőképpen a kitartás és a könnyedség miatt esett a választásom erre a karkötőre. Kitűztem magam elé egy nagyobb célt, elég motivált is vagyok, de egy kis plussz kitartás mindig jól jön. Mivel zárkózott és csendes típus vagyok, ezért a könnyedség és az oldottság segítségét is örömmel veszem, ahogy a karkötő további jótékony hatásait is. Nem mellesleg ő az első akvamarin ásványból készült karkötőm. 

Színe: világoskék, kékes zöld 

Csillagjegyek: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő 


Hegyikristály:

Kép forrása: ásványkarkötők.hu


A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike. Az egyik legerősebb és legfontosabb ásvány. Úgy tartják, hogy megvéd a betegségektől, a démonoktól és energiát, valamint erőt ad annak, aki viseli. Az idegeket nyugtatja és csökkenti a depresszió tüneteit valamint méregtelenítő hatású és serkenti az anyagcserét. Gyógyítja az összes szervünket, így bármilyen betegségre használhatjuk. Az immunrendszert erősíti, tisztítja és energiával tölti fel az egész szervezetet. A hegyikristály az egyik kedvenc ásványom és több ásvanyból készült ékszeremben is megtalálható és több jótékony hatását tapasztaltam már a hordàsa során, ezért is imádom ennyire. 

Színe: átlátszó 

Csillagjegyek: az összes 


Labradorit

Kép forrása: PureMana


A labradorit ásványt a 17.század óta ismerjük, amely a 12 mesterkristály egyike. Régen a varázslók kövének tartották. Fejleszti az intuitív képességeket, oldja a feszültséget, csillapítja a menstruációs panaszokat és vérnyomás csökkentő hatása is van. Védelmező és auratisztító hatása van. A labradorit számomra egy nagyon különleges ásvány és igazán örülök annak, hogy a tulajdona lettem egy labradoritból készült ékszernek. 

Színe: szürkés, kékes 

Csillagjegy: Bak, Halak 


Hemimorfit

Kép forrása: Ásványkarkötők.hu


Ez a gyönyörű ásvány az egyik legerősebb védő ásvány. Véd az ártó gondolatoktól, szándékoktól és megvéd a manipulációtól. 

Régen a mérgek ellenszereként is használták. Csökkenti a fájdalmat és nagyon jó hatással van a szívre. Gyorsítja a sebgyógyítást és csökkentheti az éjszakai lábgörcsök gyakoriságát. Támogat a változásban és arra sarkall, hogy legyenek terveink és valósítsuk meg ezeket. Kitartást és energiát biztosít a viselőjének. Nem csak gyönyörű, hanem roppant hasznos ásvány is egyben. 

Színe: kékes 

Csillagjegy: Mérleg 

A karkötő az alábbi méretekben rendelhető meg: 

17 cm 

18 cm 

19 cm 

20 cm 

21 cm 

22 cm 

23 cm 

Zyna Style ezüst ajándék doboz is választható a rendelt ékszer mellé. 

~

Amióta megérkezett hozzám a karkötő azóta a csuklómon hordom. Csupán éjszaka szoktam levenni, amikor alszom. Ha ti is szeretitek a gyönyörű ékszereket és az ásványokat, vagy szeretnétek többet megtudni az ásványok további jótékony hatásairól, Fruzsi munkáját csak ajánlani tudom! Bátran látogassatok el az Ásvány karkötők webáruházba, hiszen biztosan megtaláljátok a nektek leginkább megfelelő ásványból készült ékszert! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱