2022. június 13., hétfő

Sunny Ásvány 🔆

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy rendkívül különleges webshopot szeretnék nektek bemutatni, a Sunny Ásvány online webshopot! Ha téged is érdekelnek az ásványok jótékony hatásai és szereted a szép ékszereket, mindenképpen tarts velem és olvasd szeretettel a blog bejegyzésem. 

https://sunnyasvany.hu/

Két csodálatos karkötőt választottam, amelyek élőben is pont olyan szépek, mint a képeken. 

Howlit és hegyikristály ásványkarkötő 


https://sunnyasvany.hu/termek/82-howlit-es-hegyikristaly-asvanykarkoto

Nagyon szeretem a hegyikristály és a Howlit ásványt. Howlit nyakláncom már van és több jótékony hatását is tapasztaltam a viselésekor. A hegyikristály pedig mindig is különleges volt a számomra, így nagyon örülök, hogy ezt a csodaszép karkötőt választottam. 

8 mm-es Howlit és repesztett hegyikristály ásványgyöngyökből készült, amely fehér strasszköves rondellákkal és fehér mikrostrasszköves golyó díszítést kapott. 

Howlit: 

Kép forrása: ásványkarkötők.hu

A Howlit színe lehet fehér, illetve festékadalékkal akár piros, sárga vagy kék is. Másnéven magnezit ásvanynak hívják, amelyet a 18.században fedeztek fel. Magas a magnézium tartalma, így kiváló lehet görcsös fejfájásra és a szervezetet is nyugtatja. Fogyókúrázók is nagy segítségét vehetik, hiszen többek között zsírégető hatása is van. Ezenkívül rosszullétek esetén is alkalmazhatjuk, valamint egyensúlyban tartja a szervezetben a kalcium szintet. 

Jótékony hatásai közé tartozik még: 

- méregteleníti a szervezetet 

- gyógyítja a fogak és a csontok betegségeit 

- izomlazító hatása van 

- segíti a gyomor működését 

- rugalmassá teszi az érfalakat 

- jótékony hatása van az epekőre 

Hegyikristály:

Kép forrása: ásványkarkötők.hu

A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, egyben az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk. Úgy tartják, hogy megvéd a betegségektől, a démonoktól és energiát, valamint erőt ad annak, aki viseli. Az idegeket nyugtatja és csökkenti a depresszió tüneteit valamint méregtelenítő hatású és serkenti az anyagcserét. Gyógyítja az összes szervünket, így bármilyen betegségre használhatjuk. Az immunrendszert is erősíti és tisztítja valamint energiával tölti fel az egész szervezetet. 

Jótékony hatásai még többek között: 

- megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat 

- minden csakrára jótékony hatással van 

- erősíti más ásványok hatásait, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használható 


Világos rózsaszín sárkányvér achát és hegyikristály ásvanykarkötő 


https://sunnyasvany.hu/termek/67-vilagos-rozsaszin-sarkanyver-achat-es-hegyikristaly-asvanykarkoto

Nem találom a szavakat, hogy én mennyire odàig vagyok érte. Már a neve is megfogott magának, de a külseje és a pozitív hatásai fogtak meg igazán. Nagyon különleges és örömmel fogom hordani. :) 

8 mm-es ásványgyöngyökből készült, ezüst színű strasszos köztes díszekkel. Gumis damilra lett felfűzve, amely 15-16 cm csuklón igazán kényelmesen viselhető. 

Achát: 

Kép forrása: ásvanykarkötők.hu

Az ókorban is nagy becsben tartották, mint sterencsehozó és védő követ. Nyugtató hatású és oldja a stresszt. Többek között gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szív fájdalmakat. Az emésztést is segíti, azon belül pedig a legjobban a mohaachát és a tűzachát segíti a normális emésztés működését. 

További jótékony hatásai: 

- elnyeli a negatív energiákat 

- segíti a spirituális fejlődést 

- védi és tisztítja az aurát 

- komolyságot és kiegyensúlyozottságot kölcsönöz a viselőjének 

Többféle achát is létezik, mint pl:

- Bostwana achát 

- csipkeachát 

- faachát 

- mohaachát 

- tűzachát 

- kékachát 

Ebben az aranyos kis tasakban érkeztek meg hozzám a karkötők, amely nemcsak esztétikus hanem roppant hasznos is. A csomagolás tartalmazza az ásvány leírását, így könnyedén megtudhatjuk, hogy milyen jótékony hatással rendelkezik a csodaszép ékszerünk. 


Végül, de nem utolsó sorban kérlek fogadjátok sok szeretettel a Sunny Ásvány alkotójának, Icunak a bemutatkozását! 🌼

Bemutatkozás:

"Egyéni vállalkozó vagyok másodállásban, főállásban pedig könyvelő. Másfél- két éve kezdtem el rendszeresen foglalkozni az ásványokkal, kristályokkal, ásványékszerek készítésével. Hobbynak indult, szenvedéllyé vált és elhivatottsággá fejlődött. Nagyon sok weboldal, webáruház létezik már, szebbnél szebb, igényes termékekkel és hasznos információkkal. Természetesen mindenkinek a sajátja a legszebb és a legcsodálatosabb. A sunnyasvany.hu webáruházat pár hónapja indítottam csak el. Nem a legtrendibb, sok még a hiányossága, folyamatosan dolgozom rajta. Nekem ez most még nagyon új.  Nincs segítségem, tanácsadóm sincs. Egyedül csinálok mindent az ékszerkészítéstől kezdve a fotózásig, feltöltésig, termék leírásig, legjobb tudásom és a szakirodalom szerint. Állandóan tanulok és keresem az új lehetőségeket, megoldásokat minden területetn. Célom, hogy fejlődjek és az, hogy egyre jobbá, hitelesebbé váljak. A legnagyobb érték amit adni tudok és adni akarok az a szeretetem az élet és az emberiség iránt. Belső intuíció alapján fűzök. Elsődleges célom és vágyam az, hogy örömöt és megelégedettséget okozzak. Senkire nem akarok rátukmálni semmit és senkit nem akarok meggyőzni semmiről sem. Az a "feladatom", hogy átadjam a saját tudásomat, megmutassam az általam készített szépségeket, érezhetővé tegyem az ékszereimből áradó harmóniát mindazok számára, akiknek épp erre van szüksége. Az ásványok pedig majd elvégzik a maguk dolgát."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy