2022. július 22., péntek

Fluo | Fluo kapucnis pulóver neon pink színben

 Kedves Olvasóim,

https://fluo.hu/

A mai blogbejegyzésemben egy igazán kényelmes és divatos terméket mutathatok be nektek a Fluo csapata jóvoltából! Nagyon szépen köszönöm nekik ezúton is a lehetőséget! 

https://fluo.hu/fluo-kapucnis-pulover-596 

A Fluo webáruház kínálatából egy kapucnis pulóvert választottam. Nagyon szeretem a sportosabb ruhadarabokat és egy divatos, valamint nem utolsó sorban kényelmes pulcsi mindenki ruhatárában jól jön. 

A Fluo pulcsikat nem csak a hétköznapokon viselhetjük, hanem akár sportoláshoz vagy éppen kiránduláshoz is. Többféle színben és fazonban is elérhető a Fluo online webshop kínálatában, de én egy vékonyabb anyagú, neon pink színűt választottam. A képen nagyon tetszett az élénk színe miatt, ezért izgultam, hogy milyen lesz majd élőben. De nagyon kellemesen csalódtam benne, mert a színe ugyanolyan szép élénk és vibráló, mint a képeken. Igazán tetszik a fanzonja is, mert kényelmes és praktikus is egyben. Imádom, hogy van kapucnija és kenguruzsebe is. Nem csak ősszel és a hideg időkben tudom elképzelni a pulcsit viselni, hanem a hűvösebb nyári estéken is. Például szalonna sütésnél, amikor már jó hűvös van és kellemes érzés belebújni egy puha pulcsiba. Duplatűzésű varrással készült a pulóver, amelyet igazán komfortosan viselhetünk akár egész nap. A színe nagyon élénk, amely jókedvre derít a szürke és unalmas hétköznapokon is. Jó a hőszigetelő képessége, amely a magas poliészter tartalmának köszönhető. Könnyen tisztítható, de érdemes odafigyelni arra, hogy maximum 30°-on ajánlott mosni. Az anyaga szuper tartós és minőségi, így biztosan sokáig viselhető. Fényvisszaverő Fluo logóval van ellátva, amely remekül feldobja az egyszerű (de nagyszerű) pulóvert, ezenkívül hasznos is lehet például kerékpározás közben. A kapucni részén húzózsinór található, amely jól jöhet sportolás közben is. Anyaga 80%-ban poliészter és 20%-ban pamut. Kellemes a tapintása és gyengéd a bőrhöz, így nagyon tudom ajánlani mindenkinek aki egy divatos és kényelmes pulóvert szeretne választani. 

A pulcsi jelenleg S,M, XL és XXL méretben kapható. A méretet szuper egyszerűen ki lehet választani a méret táblázat segítségével, amelyet megtalálhattok a Fluo webshopban, illetve segítségként beillesztek róla nektek egy képet. 


Ha te is szereted a divatos, fluoreszkáló termékeket, bátran látogass el a Fluo online webáruház oldalára, mert biztosan megtalálod a neked leginkább legmegfelelőbb ruhadarabot, kiegészítőt! 

A kínálatukban megtalálható: felnőtt kapucnis pulóver, férfi fürdőnadrág, női póló, széldzseki, gyermek kapucnis pulóver, sapka és táska. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱