2022. július 22., péntek

Combvédő

 Kedves Olvasóim,

A nyár beköszöntével a legtöbb hölgy gardróbjából előkerülnek a csinos egybe ruhák, a shortok és a szoknyák. Sajnos a nők körében elég gyakori eset a comb kidörzsölés, amely az érzékeny kipirosodástól egészen a vérző sebig előfordulhat, főként a nyári melegben. Személy szerint velem az utóbbi eset fordult már elő többször is, amely nagyon kellemetlen, fájdalmas érzés és nehezen is gyógyul be. Biztos vagyok benne, hogy nem egyedi az esetem, ezért szeretnék nektek ajánlani a mai blogbejegyzésemben egy igazán praktikus terméket, a combvédőt. 

Ha neked is gyakran kidörzsölődik a combod, jó megoldás lehet a comb kidörzsölés ellen a combvédő. 

Használj combvédőt és érezd magad komfortosan a nyári hőségben is! 

Bátran vedd fel a szép ruhádat, szoknyádat és ne aggódj a comb kidörzsölés miatt. 

Számodra is ismerős érzések az alábbiak? 

- kellemetlen combragadás 

- kidörzsölt és érzékeny bőr a belső combokon 

- a kidörzsölt comb rész annyira fáj, hogy szinte már járni sem tudsz?

Nos igen. Ha a felsoroltak közül legalább egy ismerős, számodra is szuper praktikus választás lehet a combvédő. 

A webáruházak kínálatában többféle méretben, fazonban és szín kombinációban elérhetőek a combvédők: 

- combvédő csipke 

- combvédő pánt, combszalag 

- szellős, lyukacsos combvédő pánt 

- combvédő pánt 

- alakformáló termékek 

Combvédő csipke:

Az egyik kedvenc combvédő típusom, mert elegáns és szexi is egyben. A csipke díszítés pedig roppant romantikussá teszi a megjelenését. Nagyon tudom ajánlani különlegesebb alkalmakra, mint például elegánsabb ünnepség vagy éppen egy randevú. A ruhánk alatt láthatatlan marad. Ha esetleg a ruhánk alól ülés közben még is kivillanna, akkor is csupán egy ízléses és vonzó csipke díszítésű ruhadarab látszik ki. Az egyik legnagyobb előnye, hogy igazán kényelmes és szabadon hagyja a csípőt valamint a feneket. Ezáltal a testünk is szellőzik. Többféle színben kapható, mint pl. fehér, törtfehér és bézs színben. 

Combvédő pánt, combszalag:

Ha esetleg számodra túl sok a csipke díszítésű combvédő és jobban szereted az egyszerű, letisztult stílust, akkor a combvédő pántot neked találták ki. Általában polamid és elasztán keverékéből készült, amelynek hatására az anyaga igen puha és komfortos viseletet nyújt akár egész napra. Nagyon tartós és könnyen szellőzik. Kapható bézs, fehér és fekete színben is. 

Lyukacsos combvédő pánt: 

Ez egy újfajta, speciálisan kialakított combvédő. Nagyon könnyen tud tőle lélegezni a bőr, amely kulcsfontosság, hiszen a comb kidörzsölés fő oka az izzadság. A legnagyobb hőségben őt ajánlom a leginkább. Akár sportolás és kirándulás során is tökéletes választás lehet. A termék alsó és felső részén is szilikon csík található meg, így garantáltan nem fognak lecsúszni a combjaidról. Sőt, észre se veszed, hogy rajtad van. 

Combvédő sort: 

A másik nagy kedvencem a csipke díszítésű combvédő mellett a combvédő sort. A címvédő sort varrástechnológiával készült. A ruhán nem látszik át és az alsó varrása sem fog látszódni, hiszen lézervágott. Nagyon biztonságos érzetet nyújt a viselése során. Hasleszorító, alakformáló és push up hatásuk is van. Rendkívül rugalmas az anyaga, emelett légáteresztő is egyben. A nadrágszerű kialakítása miatt nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg csúszkálni fog rajtad. Egész nap stabilan rajtad fog maradni. 

Alakformáló termékek: 

Őket alapvetően nem arra tervezték, hogy megelőzzék a combkidörzsölést, viszont nagyon kényelmes és szuper légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, így tökéletesen megállja a helyét az alakformálás mellett combvédőként is. 

Miért válaszd a combvédőt? 

Tökéletesen rásimul a combra, nem vág be és a ruha alatt is láthatatlan marad. Amellett, hogy rendkívül hasznos, nagyon vonzó és sejtelmes kiegészítő is. 

Méretválasztás: 

Mérd le mérőszalaggal a combod körméretét, állva és ruha nélkül. Ott mérd, ahol a legszélesebb a combod. Fontos, hogy a centi ne legyen túl laza vagy épp ellenkezőleg, túl szoros sem. A mérőszalagot vízszintesen tartsd és írd fel az eredményt, majd a mérettáblázat segítségével könnyedén megtudod állapítani a számodra tökéletes méretet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱