2022. július 24., vasárnap

Vidàm zokni 🌞

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben a Vidám zokni online webshop jóvoltából mókás és divatos zoknikat mutathatok be nektek! 

A Vidám zokni megalkotója egy fiatal házaspár, akik próbálnak minél több mintát beszerezni és kínálni a kedves vásárlóknak. :) 

https://www.vidamzokni.hu/

Amikor elsőként megláttam a Vidám zokni kínálatát rögtön felcsillant a szemem, mert imádom a színes és egyedi zoknikat. Többféle mintában is választottam, amelyek mind közel állnak az ízlésemhez. 

Elsőként a Tigrises mintát választottam, mert igazán tetszik a felemás mintájú megoldása és persze a tigriseket is nagyon szeretem. Majd ezután következett az édesség iránti sóvárgásom, így a kekszes mintájú zokni is belekerült a virtuális kosaramba. A harmadik zokni az szerelem volt első látásra, hiszen könyves mintájú. Talán ez a legnagyobb kedvencem az összes zokni közül. A faleveles mintájút szuper lesz majd őszi, hűvös napokon viselni. A csók mintást és a cuki teknős mintájú is nagyon tetszik, mert aranyosak és különlegesek. 

A Vidám zokni egy olyan zokni, amely tükrözi az egyéniségedet. Általuk minden napodat egyedivé varázsolhatod. Mókás és vicces kiegészítő, amely mosolyt csal az arcodra. Bármilyen szetthez viselheted, válaszd ki az egyéniségedhez leginkább illőt! 

Rengeteg szuper minta közül választhatsz! Biztosan megtalálod majd a hozzád leginkább illő zoknit. Igazán egyedi darabok, amelyek nem jönnek veled szembe az utcán. A zoknik mintáját olyan dolgok ihlették, amelyekkel minden nap találkozhatunk, mint például ételek, italok, hobbik, utazás vagy éppen a kis kedvenceid. Unisex darab, így tökéletes választás kortól és nemtől függetlenül mindenkinek. 

A Vidám zoknikkal nem csak magadat lepheted meg hanem a szeretteidet is. Mókás és praktikus ajándék lehet bármilyen alkalomra. Legyen szó akár névnapról, karácsonyról vagy akár születésnapról. 

A zoknit kérheted ajándékdobozban is! Igazán kis praktikus dobozban jut el hozzád a vidám zokni, amelyre kérhettek mintát vagy akár nevet, feliratot is. 

Tisztítása: 

40°C-on ajánlott mosni, viszont arra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy szárítógépben nem ajánlott szárítani, illetve vegytisztítani és fehéríteni sem ajánlott. 

Tanúsítvány:

OEKO-TEX STANDARD 100 - A termék nem tartalmaz ártalmas anyagot, így teljesen környezet és bőrbarát. 

Anyaga: Nagyon kellemes és puha tapintású, köszönhető ez a magas pamut tartalmának. 80%-ban pamut, 18%-ban poliamid és 2%-ban elasztán.

Összességében én nagyon megvagyok elégedve a termékekkel, mert szuper a minőségük, egyediek és jókedvre derítenek a legrosszabb napokon. :) Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a vidám kiegészítőket és fontos számára a jókedv valamint az egyediség! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱